Hur du bygger webplatser den billiga vägen


Normalt, om du vill ha professionella designers skräddarsyr din webbplats måste du vara beredd att dela ut minst några hundra dollar. Allt detta kan ändras om du vet var du hittar de bästa erbjudandena, de bästa mönster för det lägsta priset. Här är en grov guide:

Först måste du förstå att det är en rip off för att få företag att designa webbplatser för dig. Har du någonsin sett dessa annonser i tidningar klassificeras annons sektioner som erbjuder ett 5-sida webbplats på $ 500? Dessa företag är etablerade företag med fysiska platser, därför måste de öka mängden de tar ut för att betala vissa omkostnader: kontorshyra, designer lön, kostnader reklam och så vidare.

Därför skulle det vara klokt att hitta frilansande formgivare som arbetar hemifrån. Dessa människor är ofta arbetar hemifrån så att de inte har en hög driftkostnad likt ett företag. Å andra sidan kommer de att kunna designa bilder med kvalitet liknar designers från stora företag, så det är en ”no-brainer” val.

Dock välja frilansare med omsorg. Det bästa sättet att göra detta skulle vara att gå till elance.com. Där kan du lägga den abstrakta i projektet och få tusentals frilansare att bjuda på ditt projekt, så du kommer säkert få det bästa erbjudandet. På toppen av det, kommer du att kunna välja de designers baserat på deras erfarenhet, tidigare transaktioner och betyg, så din valuta för pengar är säkrade.


En annan väg du kan ta är att designa din webbplats själv. Fundera på det, om du bara behöver 5 enkla sidor att presentera några enkla uppgifter, varför avfall hundratals dollar för det? Bara spendera lite tid att sitta ner och göra det själv. Du kommer att kunna designa dina egna sajter även om du inte vet en enda rad HTML-kod med hjälp av WYSIWYG (vad du ser är vad du får) program som Microsoft Frontpage, Macromedia Dreamweaver och så vidare