Hur göra Ren din iPhone


När du har en produkt, såsom iPhone, är det viktigt att du bryr dig för detta elektroniska enheten så att den kommer att pågå i många år. Är dock en av de enklaste sätten att ta hand om din Apple iPhone att inte gå ut och köpa olika produkter för att hålla den säker under hela sin livslängd, medan det är viktigt, det bästa sättet att visa din nya mobiltelefon lite näring är genom att helt enkelt rengöring. Men innebär detta ett stort problem för många människor.


Anledningen till detta är att eftersom iPhone är en sådan unik enhet och dess skärm är så känslig för beröring, inte många människor inte vet hur de är korrekt kan rengöra sin iPhone utan att skada den.

Naturligtvis, när du rengör din iPhone, vill du inte bara tvätta det med någon typ av rengöringsmedel, eftersom dessa rengöringsmedel kan faktiskt orsaka iPhone inte fungerar, vilket ger dig en defekt produkt. När du rengör din iPhone, måste du se till att du tar extra omsorg, och inte göra det om du har bråttom. Orsaken till detta är att om du är lat, eller har bråttom, kan du skada det inre arbetet i iPhone, liksom den ständigt viktiga skärmen. När du rengör din iPhone, det finns flera objekt som du måste ha. Dessa poster kan du effektivt rengöra din telefon utan att skada den känsliga pekskärmen eller det inre arbetet i din fantastiska mobiltelefon.

Innan du rengör din iPhone, måste du se till att du har följande saker: vatten, mikrofiberduk och din favorit-CD för att koppla av dig och göra processen roligare. Se till att du aldrig använder någon typ av kemiska medel för att rengöra din iPhone, eftersom dessa faktiskt kan hindra vägen skärmen interagerar med dig. När du har samlat alla objekt sitta ner och placera vatten i en liten kopp. Med mikrofiberduk, som finns genom de många olika iPhone återförsäljare, doppa hörnet av duken i vattnet, så att den blir mättad med vatten.


Se till att du inte använder för mycket vatten dock ett bra sätt att testa för att se om du har tillräckligt med vatten är att ta en bit av glas, eller gå till en spegel, och med den våta trasan torka av ett hörn. Om det finns strömmande vatten droppar som kommer från där du torkade spegeln, än vad du har för mycket vatten på trasan och du måste torka ut lite.

Du vill kunna torka din iPhone skärmen utan att behöva droppar vatten kvar. Därefter tar lätt fuktade trasan och börjar torka av skärmen på din iPhone i en upp-och-ner rörelse. Torka inte i cirklar, eftersom det kan lämna efter fläckar som är ful när du slår på din iPhone. Det tar vanligtvis en eller två våtservetter för att rengöra hela ytan av din iPhone. Hur ofta du rengör din iPhone beror på hur mycket du använder den. Eftersom skärmen på telefonen är gränssnittet till hela produkten, än vad du kommer att använda den ständigt, därmed olja från fingrarna börjar bygga upp och skapa en jolle utseende på skärmen. Genomsnittliga användaren rengör sin iPhone en gång i veckan, kanske en gång varannan vecka


Be Sociable, Share!