Hur hitta hotell utomlands

Är du en sån som jag som reser ofta eller vill du bara åka iväg på något, så kan det vara svårt att hitta hotell om man inte vet hur eller vart man ska söka.

Det är ju speciellt svårt då man inte känner till orten man ska till särskilt väl och därför inte vet vilka hotell som är prisvärda

Jag har exempelvis tänkt resa till Miami fär att bland annat besöka berömda Miami Beach men också Downtown Miami, men hur hittar man då lyxiga hotell i Miami? Jo det finns först och främst sidor som specialliserat sig på hotel och turism i Miami

Självklart beror det också på vilken standard man vill ha, vill man bo enkelt och spartanskt kan det vara rätt lätt att välja boende, men det handlar ju också om vart i Miami man vill bo. Givetvis varierar priset också från hotell till hotell i Miami, men en del människor, som jag, vill till exempel bo centralt, andra vill bo lite i utkanten av staden. Eller så handlar de om vilka sevärdheter man vill se och ha nära till. Miami är en väldigt fin och trevlig stad där man lätt hittar och känner sig välkommen.

Så om du vill ut och resa och inte varit till Miami så rekomenderar jag verkligen denna upplevelse, det går givetvis att åka dit även om man varit dit tidigare, finns väldigt mycket att se i staden så det är inte säkert man hinner med precis allt när man väl är där. Little Havanna exempelvis är ett Kuba i miniformat, eller vad sägs om Ocean Drive som så ofta förekommer i olika filmer.