Hur hitta prisvärda hotel

Alla behöver vi någon gång bo på hotell, men hur gör man för att hitta det bästa med samtidigt mest prisvärda hotellet?
Det är ju trots allt en djungel att hitta rätt bland alla alternativ som finns. När jag senast skulle bo på hotell i Linköping så sökte jag på prisvärda hotell Linköping på google och fick omgående bra träffar och rekomendationer och kunde ganska snabbt bestämma mig för vilket hotell jag ville bo på genom dessa uppgifter.

Vill man besöka Linköping, så kan jag rekomendera Gamla Linköping som innehåller ett nittiotal byggnader några av dom är även inredda som gamla hem och ser ut som dom vore orörda från den tiden. I Linköping finns även Göta kanals största sedvärdhet nämligen Bergs slussar där M/S Wasa Lejon gör dagliga turer på Göta Kanal, Ett mycket imponerande mästerverk att beskåda. Till och från uppträder också kända artister vid slussarna.

Ett annat intressant besöksmål är flygvapenmuseet som öppnade 2010, bland annat innehåller utställningarna från tidigt 1900-tal till dagens Jasplan, bland annat så återfinns den nedskjutan DC-3an här.

Linköpings domkyrka är även den värt ett besök, det är en av Nordens största katedraler och Sveriges bäst bevarde medeltida katedral där det finns väldigt mycket att upptäcka, bland annat de gotiska blindarkerna som är mest berömda för sina märkliga stenfigurer, eller glasskulturen Golgata och Maria som brer ut sin mantel av blommor över oss från ett av fönstren i kyrkan. Linköpings domkyrka är hela 110 meter lång och tornet är 107 meter högt.