Hur man återskapar Windows Vista lösenord med CDDVD eller USB

¨

Har du glömt / tappat Windows Vista lösenord? Nu är det inte så besvärligt att människor kan du läsa den här artikeln säger det hur du återställer Windows Vista lösenord med flera metoder. Ta det lugnt. Nu har jag samlar tre lösningar för att hjälpa dig att lösa detta problem. Vad du behöver göra är att förbereda en tom USB / CD-enhet. Lösning 1: Använd en Vista skiva för återställning av lösenord. Du kan enkelt skapa en Windows Vista-disk för återställning av lösenord via Vistas kontrollpanel med en USB-flash-enhet.

1. Start -> Kontrollpanelen -> Användarkonton och Familj säkert -> Användarkonton. 2. Skapa en diskett för återställning av lösenord i det vänstra fönstret. 3. Click-œNext-?, Följ glömt lösenordet för att skapa en Vista diskett för återställning av lösenord.

På inloggning gränssnittet med felaktigt lösenord, klicka på Återställ lösenord länken och det kommer att bli trollkarl. Nu kan du återställa Windows Vista lösenord med den skapade återställningsdiskett på datorn inom några sekunder.

Lösning 2: Använd free Vista lösenord återvinnande redskap

Det finns två populära verktyg: ophcrack och Offline NT Password & Registry Editor. Den förra som bygger på rainbow tabeller kommer att spendera dig mycket dyrbar tid att ladda ner utan bara kan återställa lösenord mindre än 14 tecken. Den senare har stöd för Windows NT/2000/XP, men inte AD återställning av lösenord.

Steg 1: Hämta rätt Ophcrack LiveCD ISO-filen.

Steg 2: Nu när Ophcrack LiveCD ISO-avbildningen hämtas, bör du bränna det på en skiva så att du kan använda den.

Steg 3: Sätt in Ophcrack Live CD-skiva du bara brände i den optiska enheten och starta om låst dator.

Steg 4: Vänta medan operativsystemet på Ophcrack LiveCD startar automatiskt.

Steg 5: Vänta viljan SliTaz Linux laster drivrutiner och annan nödvändig programvara i förberedelse för Ophcrack.

Steg 6: Håll utkik efter Hard Drive information om partitionen att visa.

Steg 7: Vänta medan Ophcrack programvaran försöker knäcka / återställa ditt Windows-lösenord.

Steg 8: Logon i Windows med den Ophcrack LiveCD Återställd lösenord.

Lösning 3: Professionell Vista Password Recovery Software

Windows-lösenord återvinnande program är programvaruverktyg för att återställa / radera lösenordet eller återställa det gamla lösenordet själv. Windows Password räddare med detta program, kan du logga in enkelt din dator genom att bränna en startbar CD / DVD eller USB-minne.

Varför skulle de verktyg vara så populär för PC-användare? Det beror på att verktygen inte kräver speciella PC teknik eller kompetens. Användarna kan snabbt få ut problemet inom 10 minuter. Bara om fyra steg:

Steg 1: Ladda ner Windows Password Rescuer och installera det på en annan dator. http://www.daossoft.com/download.html

Steg 2: Kör den och bränna den på en startbar CD / DVD eller USB-minne. Före detta bekräfta att du har satt i en CD / DVD eller USB.

Steg 3: BIOS inställning: Ställ in din egen dator starta från CD eller USB. Tryck F2 eller DELETE när du startar / startar om datorn för att komma in i BIOS SETUP listan. Använd pilknapparna för att välja startmenyn och använd + / – knappen för att flytta CD / DVD eller USB-alternativet till det första boot webbplatsen. Sedan in CD / DVD eller USB du just har skapat. Tryck F10 för att spara och avsluta. Steg 4: Återställ Windows-lösenord: Vänta ett ögonblick, kommer den att visa vänliga verksamma fönster, och du kan återställa vilket som lösenord på den. Ta sedan bort skivan från enheten och starta om datorn kan du komma åt datorn igen

Be Sociable, Share!