Hur man planerar ett Halloween Treasure Hunt för alla åldrar


Halloween är en av de mest efterlängtade tider på året, bland barn och vuxna. I ingen annan tid på året kan du designa och sätta på en skrämmande men kreativa kostym, dekorera ditt hem med jack-o-lyktor och kusliga flytande spöken, och gå runt kvarteret trick-or-behandling. Men om du söker mer originella sätt att fira Halloween, varför inte värd en tipspromenad för din familj och vänner?

Samtidigt fira Halloween går tillbaka till århundraden sedan, fler och fler sätt skapas för att uppdatera evenemanget och göra det roligare. En sådan verksamhet är Halloween skattjakt. I det här spelet spelarna är gjorda för att svara på en rad ledtrådar som tillsammans leder dem till andra hinder, föra dem närmare den ultimata skatten.De typer av skattjakt du kommer planen skulle variera beroende på den åldersgrupp som kommer att delta i spelet. Pumpkin skattjakter är lämpliga för småbarn och barn i grundskolan. Ge barnen en bit papper med klistermärken av Halloween bilder som spöken eller vampyrer, och instruera dem att leta efter pumpor med matchande klistermärken. Scatter ditt pumpor runt gräsmattan och fylla alla med godis och klistermärken i matchande bilder. Lägga i mer pumpor till jakten kommer att göra det något mer utmanande för barnen.

För barn i grundskolan, är en Halloween tipspromenad där gåtor ett bra sätt att utöva kritiskt tänkande och samtidigt ha roligt. Skriva ut gåtor för barn att svara, där svaren ska leda till objekt gömmer fler gåtor. Klipp ut ditt papper i ghost siffror och andra roliga Halloween former, och låt ledtrådar leder barnen till olika delar av huset för att göra det mer spännande. Den sista ledtråden skulle leda barnen till en skattkarta för att vägleda dem till en skattkista av godsaker.

En tipspromenad där hela området är en rolig och utmanande aktivitet för tonåringar. Överlåta vissa teman till olika grupper, som vampyrer för en lag och zombies för en annan. Sedan skicka ut dem i kvarter med en lista över saker att leta efter som är relaterade till deras tema. Till exempel skulle vampyren laget söka bostäder till vitlök, en vampyr cape och en burk av blod. Det första laget att avsluta skulle belönas med presentkort till en rolig restaurang.

Från dessa nya Halloween idéer, ser du att det finns andra sätt att göra säsongen ännu mer spännande. Du kan även utforma en Halloween tipspromenad för vuxna genom att hyra skådespelare att spela ghouls i en verklig spökhus inställning. Plantera olika symboler runt huset och tilldela team för att söka i ghoul-angripna hus fasa