Hur man skapar en webbplatskarta

En sitemap en webbplats liknar innehållsförteckningen i en bok. Webbplatskartor är viktigt eftersom det leder webbsurfare till viss del av webbplatsen de har en punkt av intresse i. Med det skulle spara tid efter länkar och få rätt på sak istället.

Webbplatskartor är också där sökmotorer tittar på om någon är ute efter ett visst sökord eller fras. Om du har en webbplats karta kan du troligen sökas.

Skapa en webbplatskarta, nu med mjukvara svallande i, är relativt lättare än tidigare. Du behöver inte vara ett programmeringsspråk guru att vara en. Allt behöver är ett anteckningsblock, ett program redaktör, och lite tålamod. Här är hur du gör det:


Skapa notering på ett anteckningsblock.
Det behöver inte nödvändigtvis vara ett anteckningsblock. All ordbehandlingsprogram kommer att göra. Först och främst, se till att skriva in alla delar och delar av din webbplats. Inkludera alla sidor och alla länkar du har. Skapa det som om du listar innehållet i din bok. Göra ett utkast först. Du är säker på att ingen missa något på detta sätt.

Skapa en ny sida för din webbplatskarta.
Du kan infoga sitemap på din webbplats på en av sina sidor eller så kan du skapa en helt annan sida för det. Använd din anteckningsblock, införliva alla taggar som krävs för att det att göra en annan webbsida. Öppna upp ditt program webbplats Skapare och tagga dina webbplatskarta använder den. Om du har skapat din hemsida på egen hand, kommer detta att vara lätt för dig.

Skapa en länk för webbplatskartan.
Du kommer inte att kunna visa sitemap om du inte kommer att lägga en länk för det, förstås. Skapa länken på första sidan av din webbplats så att besökare kan se den direkt och riktas på lämpligt sätt.

Kontrollera ditt arbete.
Det är viktigt att validera funktionalitet länkar som du skapat på webbplatskartan. Testa var och en in där och om du får ett felmeddelande, se till att fixa det korrekt. Kör igenom varje enskild sida att se till att alla är redovisas.

Ladda upp ditt arbete.
Placera sitemap nu på din live webbläsare och dubbelkolla det. Den ska fungera så smidigt som torrkörning. Felet bör vara minimal i detta skede eftersom du redan har verifierat den lokalt.

De steg som härmed är det manuella sättet att skapa en webbplatskarta. Dessa dagar, om du söker tillräckligt hårt på webben, hittar du på nätet program som kommer att göra alla dessa fungerar för dig. Allt du behöver göra det skriva in webbadressen eller länken på din webbplats och de kommer att skapa sitemap med klick på en knapp.

Naturligtvis att metoden är generisk. Alla ni som har skapat sina sitemap det sättet kommer att ha en slutprodukt som är allt detsamma, plus att det finns den möjligheten att något annat kommer att införas där inne också. Sen igen, är processen mindre påfrestande och sättet, sätt enklare.

Men om du vill ha en mer personlig utgång, och du är ganska bra med datorer och programmering själv, bättre att göra en egen. Och eftersom du har gjort din hemsida ändå skapa sitemap är precis som att skapa någon annan sida på webbplatsen. Annan än du vet säkert att länkarna är korrekta, kan du ordna länkar som du föredrar det ska vara. Stora delar av webbplatsen betonas jämfört med mindre betydelse. Detta är särskilt viktigt om du säljer produkter eller tjänster som erbjuder online.

Sitemap är avgörande för en webbplats. Folk söka på nätet mycket för något. Om din webbplats har det just den personen söker och din webbplatskarta rapporterar den, då har du en ny kund titta på dina objekt. Inte bara det, kommer de att se några andra saker till försäljning som de kan vara intresserad av också.

Webbplatskartor, oavsett om det genereras av ett program automatiskt eller om du gjort det själv, presenterar samma syfte. Det är att leda dina besökare till där de är sannolikt på väg, och för dig att synas på World Wide Web via sökning spindlar. Så med dessa, se till att din webbplats har en sitemap egna, så att göra en.

Kartläggning din väg till en bra HTML Site Map

Har du någonsin undrat vad webbplatsen kartor för?

I alla internet marknadsföring strävan, är det bästa du kan göra för att upprätthålla en god koppling och att alltid hålla indexeras. Det finns många olika sätt tillgängliga för dig på nätet för att få din webbplats indexerad och spindel. Använda HTML plats kartor är ett sätt du kan använda för att se till att din webbplats är aktuell på Internet och sökmotorn databas

Be Sociable, Share!