Jag tycker faktiskt mycket bra om 7zip

7zip
Det bästa i livet kostar ingenting och de är zip uppgifter compresion program. I huvudsak de mest framstående och mest populära datafilen archivers är 7Zip. Vill veta varför det verkligen är populärt? På grund av att det verkligen är 100% gratis. Den största fördelen med 7Zip bland alla compresion zip data produkter är att det är fullständigt och helt fri. Du behöver inte gå upp på en vald webbplats eller dela ut pengar bara använda en fil arkivet. Jämfört med WinRAR s $ 29 och WinZip s $ 29,95, är 7Zip kostnadsfritt ladda inklusive emballaget tillsammans med uppackning av den välkända ZIP-fil format.


Oavsett om din dator är i Windows eller Mac OS X, Unix, etc, ger 7Zip ladda ner olika typer för varje OS. 7Zip har ett grafiskt användargränssnitt för Windows 7-system, en integration med Windows Shell, och en hamn i kommandorad version till Unix eller Linux. 7Zip är idealisk för att användas på Windows-baserade datorer som du kan använda programmet utan begränsning av mängden datorer. Ladda ner 7Zip nu och njut av exakt vad en stark filhanterare och en stark kommandorad version kan utföra.

Anpassningsförmåga är också en av de saker som skapar 7Zip få uppmärksamhet mer än WinZip eller WinRAR. Trots att 7Zip är inte helt riskfritt eftersom nämnda dataapplikationer compresion, det fungerar med ökade sorterar arkiv platforms.File eller former som 7zip stöd är 7z, ZIP, CAB, RAR, ARJ, LZH, CHM, GZIP, bzip2 , Z, TAR, cpio, RPM och DEB. 7Zip är verkligen en bra fil komprimeringsprogram. Det är lämpligt att en stor del av arkiv plattformar och kan dela arkiv till en viss storlek. 7Zip är en underbar fil archiver som kan begränsa de mätningar dokument, videor utbildning, bilder eller musik. Hårddisken kommer säkert att organiseras när du använder 7Zip.

Förutom att komprimera poster, levererar 7sip dessutom alla fördelar för jämförbara tillämpningar såsom möjligheten att fastställa storleken av ordet, delningen av komprimerade filer tillsammans med kompression nivåer, oavsett om normal, snabb, hög eller Ultra. Det som gör 7Zip mer attraktivt är dess enkelhet. 7Zip har ett grundläggande användargränssnitt och du kan öka eller personligt beroende på din smak. Du kan antingen etablerat bokmärken, reglera bilden stilar presenterar eller dölja delar av verktyget barer, anpassa placeringen av panelerna, och mycket mer.

Finns det något bättre sätt att krympa filer än med den höga kvaliteten på 7Zip? Du kan inte kräva mycket mer som det definitivt har de egenskaper en bra slutförvar system och skönheten i det att det kan vara gratis

Be Sociable, Share!