Java-skript är användbara

JavaScript är en utveckling av programmeringsspråket Java. Små Java program som kallas skript kan införlivas i HTML-koden för en webbsida att ens Joe Soap hemsida att ställa dynamiska effekter som Joe aldrig skulle ha drömt om för 10 år sedan.

Det finns tusentals Java-skript fritt tillgängliga för nedladdning. Dessa sträcker sig från rullgardinsmenyerna för att Snow Effekter från mus-over-effekter till digitala Real-Time Klockor.

Java-skript är användbara för att införa begränsad animation på dina webbsidor utan hämtningstider som är förknippade med Macromedia Flash-animationer. Din sida spårning och Google Adsense spårning använder också Java-skript.


Folk ser JavaScript programmering som en ny och mycket betalt karriär. Universiteten leverera kurser, eftersom efterfrågan är där och det är ett bra sätt för universitetet att tjäna pengar. Eftersom dessa kvalificerade programmerare kommer ut på arbetsmarknaden, är antalet programmerare kommer att överstiga antalet lediga platser och löner kommer att falla.

När företag kan lägga ut sina programplaneringsbehoven till lågkostnadsländer som Indien och Kina, är det inte troligt att vilja ha så många högavlönade programmerare på sina rullar.

Om du inte lär dig JavaScript kan du tjäna pengar på en av de frilansar platser, genom att bjuda på olika projekt. Var medveten om att du inte kommer att kunna konkurrera på pris med programmerare från Indien eller Kina, så konkurrerar på kvalitet och färdigställande tider. Det rykte du skapa tidigt kommer att stanna hos dig under en lång tid, så se till att det är en oklanderlig en.

Den senaste versionen av Microsofts Windows XP som operativsystem block JavaScript som standard, eftersom det ses som en möjlig källa till brott mot säkerheten. De flesta användare har ingen aning om hur du tillåter JavaScript för att fungera på de webbsidor som de tittar på.

JavaScript har vissa nackdelar. Det fungerar olika på olika webbläsare och det ökar nedladdningstiden av dina sidor.

Mot dessa nackdelar är dess fördelar. Det finns platser där man kan ladda ner skript gratis och många webbplatser där du kan lära åtminstone grunderna i JavaScript programmering utan att betala ett öre

Be Sociable, Share!