Kycklingpasta med honungssenapssås

Ingredienser
400 g pastasnäckor
vatten
salt
400 g kycklingfilé

200 g färska champinjoner
salt
svartpeppar
1 msk honungssenap (Honey Dijon)
2 1/2 dl matlagningsgrädde
(1 msk maizenamjöl)
hackad persilja
Gör så här:
Koka pastan enligt anvisning på paketet. Skär kycklingen i ganska små bitar och fräs den några minuter i lite matfett.
Skär svamparna i fjärdedelar och låt dem fräsa en stund tillsammans med kycklingen.
Krydda med salt och svartpeppar. Klicka i honungssenap, eller hälften av vardera osötad senap och honung.
Häll på grädden och låt koka 10 minuter, eller tills kycklingen är vit och helt färdigkokt.
Red eventuellt av med maizenamjöl och strö över hackad persilja.
Servera såsen till den nykokta pastan.

Be Sociable, Share!