Letar du efter en ny trappa

Att göra om i ett hus eller en lägenhet är aldrig fel, men oftast tänker man inte på hur mycket en trappa kan göra för rummet, den kan smälta in i övriga rummet eller sticka ut och synas. Att byta en trappa är inte jättesvårt, det svåraste är att veta hur du vill ha det.

snickarlaget är företaget som har satsat på trappor av alla de slag.
Snickarlaget har varit med sedan tidigt 1980-talet och tillverkat hundra tusentals trappor till husbyggen runt om i Sverige och Norden.

Om du nu vill byta din trappa, så är det några saker du bör tänka på, vilken typ av trappa ska du ha. En Rak, L, U eller spiraltrapp, ska det finnas viloplan, ska den vara öppen eller tät? Frågorna är ännu flera än så faktiskt, men det bästa är att det finns hjälp som vet vad dom sysslar med. Det är också konstnadsfritt att beställa en offert på trappan. Beställ gärna en katalog för att se vilka typer av trappor och räcken det finns som kan passa dig och din bostad.

Efter din beställning så görs ritningarna som sedan skickas till dig för godkännande, när du godkänt dom kan det ta upp till 6-8 arbetsveckor innan trappan är klar. Den levereras sen hem till dig, och monteras om du beställt det.