Mafia Wars Energi Refill Tips


I Mafia Wars, energi refill strategier sannolikt de viktigaste färdigheterna vi behöver för att behärska för att avancera i detta spel. Mafia Wars måste spelarna att slutföra uppdrag för att få speciella loot gånger, erfarenhetspoäng och pengar. Energi behövs för att fullfölja dessa jobb. Vanligtvis jobbet den högre nivån, desto mer energi att erfordras.

I Mafia Wars kan du få en energi påfyllning på ett par olika sätt. Vi får färdighetspoäng för utjämning och vi måste fördela dessa punkter mellan Attack, försvar, hälsa, uthållighet och energi. Det vore klokt att spendera många av dessa färdighetspoäng gentemot energi.


När vi når nästa nivå får vi också belöningspoäng. När vi har tillräckligt med poäng kan du gå till Gudfadern för att få en energi påfyllning. Försök att inte spendera dina belöning poäng på oseriösa objekt när just har börjat. Fylla på din energi, attack och försvar.

Du kan även använda din energi förpackningar. Det fina med energi förpackningar är att du får ytterligare 25% energikick, endast om din energi är redan idag under ditt max. Du bör begära dessa förpackningar dagligen från din familj om du är en bristvara. Du bör också ge energi förpackningar till er familjemedlemmar om du har tillräckligt att avvara.

Du teckentyp kan påverka graden av förnyelse i Mafia Wars. Din energi kommer fylla var femte minut för de flesta tecken om du inte är en Maniac! De fylla sin energi varannan minut. Välj denna karaktär typ och du har en energi fördel och kommer att kunna utföra arbeten i en snabbare takt.

Din energi kommer fylla när du flyttar upp en nivå. Så om du är några punkter från utjämning, använd inte en energi-pack eftersom det kommer bara att gå till spillo. Använd den energi förpackningen när du är långt från utjämning och dra nytta av att ytterligare 25% påfyllning.

Jag hoppas du gillade dessa Mafia Wars energi påfyllning tips. Energi är mycket viktigt att utföra arbeten på alla nivåer. Låt dig inte fångas kort på energi när det stora jobbet kommer upp.