Något för alla i Barcelona


Som en följd av hushållens åtaganden, frenetiska arbetsscheman eller en stram budget är det nästan omöjligt ibland för människor att bryta sig loss från dagliga rutiner, för att kunna förverkliga planerna på en familjesemester de vänder sig till korta stadssemestrar som ett billigare och populärt sätt att resa i världen.

I Europa har du mångfalden av kustnära Frankrike, livliga Italien, och romantisk Grekland, östra vackra Tjeckoslovakien och Rumänien, medan den katalanska huvudstaden Barcelona har en fängslande mångskiftande utsikt skillnad från alla andra spanska staden.

Om du befinner dig på semester i Barcelona så finns det några sevärdheter du helt enkelt inte kan ignorera. Den Montjuic Mountain för ett är ett naturligt skogsområde och även hem till Joan Miro museet och en kyrkogård med gravar rika och berömda i Barcelona. Gatorna runt staden var en gång spåren för F1 racing krets som värd för Spaniens Grand Prix, och du kan alltid ta njutning upptäcka samlingar den botaniska trädgården.

Främst godkänts av katalanska utgivare Joseph Bocabella, som ville uppnå katolska kyrkan triumfer genom skyddet av St Joseph, byggandet av Sagrada Familia katedralen var en större-än-livet uppgift som slutligen landade i Gaudis händer när han var 31. Barcelona har verkligen varit välsignat med sina underbara mönster, och faktiskt är han en av de viktigaste skälen till att staden drar så många turister.


Du skyldig att besöka Gaudi mästerverk, Park Guell, som började omkring 1900 då Eusebi Guell gav honom i uppdrag att bygga en trädgårdsstad för gräddan av Barcelona samhället. En engagerad elev och älskare av naturen skapade han en unik design som undviker alla raka linjer och bara har böjda hörn, vridna avbildningarna järn och starka former. Det finns några bra exempel i parken som han använde i de delar av hans största design, Sagrada Familia, som hundraårsminnet valv, koniska formade tak och träd-inspirerade pelare, och detsamma kan också ses i Casa Museu Gaudi och sin boning för de flesta av de senaste tjugo åren av sitt liv. Tillgång till toppen av parken är via en brant stigning, men värt det för den underbara utsikten över parken och staden nedanför.

En installation att även Gaudi själv skulle beundra om han skulle se det är det berömda Frank O. Gehry skulptur, The Golden Fish. Ser ut att markera början på det område där de två höga berömda landmärken stå är fisken som beundras världen över, liksom konstnären för hans moderna livssyn som en arkitekt som skapar kontrast öppna platser, material och former för att producera bländande, levande konst .

Runt själva staden finns flera platser som du kan ta en vandring och vara i vördnad av vyerna, såsom Montserrat, som är enastående för sin iögonfallande steniga konturer och naturliga skönhet, eller Montjuic backen mest känd som värd för OS 1992.

Barer i Barcelona börjar fylla upp från 2AM framåt och det finns massor av sena barer som håller öppet precis så sent, men inte officiellt barer att de är bra platser för kylning eller festa, beroende på vad du känner på den tiden. Det finns en massa av levande möten musik sylt, jazz, rock, flamenco shower och klubbar att välja mellan i synnerhet i Las Ramblas området men inte föregripa folksamlingar förrän 2 eller 03:00. Maremagnum är en vattnet köpcentrum med hundratals butiker och barer att utforska, hektisk dag och natt du hittar hela partiet här från techno klubbar till Salsa, och det är ganska lätt att festa här till småtimmarna som några av de klubbar som håller öppen till 06:00.

Tänk på att under helgdagar erbjudanden på jul, nyår och sommaren staden är som mest trafikerade och kommer att vara dyrare än om du väljer en helg vid en annan tid på året. Det är möjligt att få en sista minuten fynd till ett riktigt billigt pris, men om du vill ha allt organiserat så är det bäst att boka framåt.

Vissa människor förmoda att du behöver minst en månad för att upptäcka stadens alla mästerverk för dig själv, hur lång tid det tar staden kommer att hålla dig mycket upptagen och med det varma vädret och strand i närheten är det en idealisk kort paus destination. I den centrala bandet finns det gott om Barceloneta Apartments Barcelona kan du ringa hem under din vistelse, och de kan hyras med rabatter på en daglig, veckovis eller månadsvis. Du kan också ha vänner tillbaka för en måltid som gjorts i din alldeles egen lägenhet kök om du vill, eller skvaller i den rymliga vardagsrummet och slappna av.

Mathieu Quintart ger resetips för Cocoon Barcelona, ​​en online portal för lägenhet. Ett alternativ till att bo på hotell samtidigt på fritid eller arbete, är Cocoon Barcelona hyra organ som tillhandahåller ett urval av de mest bekvämt beläget lyxlägenhet Barcelona i staden så att du kan leva som en lokal och inte som en turist, och vara rätt där det händer, sevärdheter och festligheter i denna fantastiska stad är. Att sträcka på semester euro ännu mer finns det massor av hyresrätter i hjärtat av Barcelona och besöka populära platser i staden för dig själv. Beläget i stadens centrum, Cocoon Barcelona kontoren ligger inom lätt tillgång till de flesta lägenheter Barcelona som anges i deras hemsida ligger inom gångavstånd från Cocoon Barcelona kontor så att de kan uppmärksammas som helst av en medlem i gruppen ska det finnas någon frågor eller framställningar av gäster. Det finns inget bättre sätt att njuta av denna stad än att ta din tid, och det finns många lägenheter tillgängliga för långa trappor i Barcelona. Ett alternativ till att bo på hotell samtidigt på fritiden eller i affärer, är Cocoon Barcelona en hyra byrå som erbjuder ett urval av de bästa lägenheter med självhushåll i staden så att du kan varva ner, har massor av utrymme, och fick vara på hand


Be Sociable, Share!