NBA och Ron Artest

Du måste lämna det till Ron Artest. Den här killen egentligen bara får enligt skinn av många NBA fans. Mr Artest behöver precis som du tror att du var före din basket karriär och när du kastar bort allt, exakt vem tror du att du kommer att vara efter basket? Det är dags att växa upp och göra dina fans, vad några av dem du har kvar, stolt igen. Tycker du inte?

Han prydde omslagen på några av de största tidningarna på tidningskiosker idag. Vet du inte att befattningshavare i Penthouse, Sports Illustrated och GQ alla säljs stora mängder tidningar bara för att Artest inte vet hur man beter sig? När man tänker på det, är det verkligen oroande, särskilt när du besöker hans hemsida. Han skryter om att tillhandahålla de medel som för 6 college stipendier och naturligt, är han mycket aktiv med barn genom sina välgörenhetsorganisationer, sommarläger och allmän kärlek för barn. Och varför skulle han inte älskar barn? Han kan verkligen relatera till dem, ända ner till vredesutbrott.

I dag där kändisar agera som drinkare uppträdda ut på narkotika på nattklubbar, medan skilsmässa sina föräldrar, bör allmänheten kräva mer av idrottare och ärligt så bör de kommissionärer som slap dem på handlederna med en fet fin och skicka dem till bänken . Som kommissionär David Stern strängt imponerade på de media 2004 efter den ökända Artest händelsen, ”Den linje,” Stern sa när han hänvisade till upphävandet av spelarna för de Indiana Pacers efter Artest kämpade sig in i en suspension som genomförde en del av den tyngsta av böter. Ja, David, var dragen och kaoset har fortsatt, men känner mig inte alltför dålig, det är normen bland professionella sport.

I själva verket är proffs göra en sådan namn för sig själva agerar ut med liten egen kontroll som även de college spelarna få i sig på lagen. I år i College Football, har designat Vick verkligen hans storebror stolt när han stampade benet av en annan spelare. Han gjorde inte lära sig detta beteende från storebror men han kan vara under det felaktiga antagandet att dåligt uppförande är en speciell förutsättning för att ”go för att vara en pro. Och vi kommer inte att tala om åsnearterna beteende TILL Förresten, är han fortfarande kvar?

Om du vill lägga sten på börda, dess människor som Artest att verkligen behövde brottet att NBA gav inte bara honom utan hela hans familj. Artest, nu för stor för sig själv har allt men glömt hans mest ödmjuka början. Han växte upp med två bröder och sex systrar, och från hans egna konton i sin auto-biografi på sin hemsida, berättar han att leva i projekt i New York City. Mindre än sju år sedan blev han formulerades av Bulls och några korta år senare undertecknade ett flera miljoner dollar affär för ett basket livsstilsvarumärke och fått den typ av pengar mest bara drömmer om. Och ja, Artest, med tanke på att du började i projekten har detta NBA grejer varit ganska lukrativ för dig, skulle du inte håller?

Fortfarande år 2004 befallde Artest $ 6,158,000.00 i lön, men eftersom han tydligen har förlorat behovet av pengar, förlorade han över 4900 tusen på grund av suspensioner. Och sant, han förmodligen inte behöver pengarna nu, men något annat väl värda friidrottare gjorde. Någon som skulle ha varit glada att underteckna autografer, skaka hand, le och göra vad de får betalt för att göra som är lek boll och gärna folksamlingar.

Vad mer, då professionella spelare, som Artest, klara med en dålig attityd gång fortsätter de att frossa i den. Till exempel blev långt innan Ron Artest en ökänd skurk, hade han en annan handgemäng. Två år före sin kamp på domstolarna NBA fans, tog han en kamera från ett tv-stationens besättning och förstörde den efter ett nederlag till Knicks.

Nyligen skadade han utbrott bara sina egna planer när han bestämde att han ville åka till Sacramento och han ville inte gå, och då han gjorde och då gjorde han inte. Faktum är att Artest gå eftersom han blev att gå, precis som ett barn görs för att göra något. Här är en innovativ idé för de krafter som i professionell idrott, om du ska hyra överdimensionerade barnen att spela i en vuxen spel, varför inte skicka dem till ett beteende psykolog innan utvisning får lös på allmänheten?

På hans hemsida Artest säger om sin tid med en av sina team, ”Ibland kändes som jag var tvungen att leva mer … som Michael Jordan.” Tja älskling, kan jag säga dig, är du inte Michael Jordan. Nej, visste Michael Jordan hur man ska agera som en gentleman och han visste hur lycklig han var. Michael Jordan uppskattade vad NBA levereras till honom och hans familj och han aldrig kränkt hans spel. Jag önskar verkligen att Ron Artest, med tanke på din talang, var lite mer som Mike. Och jag är säker på att dina fans också gör det.

Tyvärr var jag ett stort Ron Artest fan och jag jublade honom från min hemdator och TV. Men med hans inställning och montering marker på hans axel, fruktar jag att han är i början i slutet av sin karriär. Men kommer bostadsprojekt i Sacramento välkomna honom tillbaka till hans liknande blygsam start bör han väljer att bo där när basket är inte längre ett alternativ