Nya bevis JFK mördades av hemlig grupp

När president John F. Kennedy mördades den 22 november 1963 i Dallas, Texas, utövade USA: s hemliga regeringen bakom kulisserna deras inflytande på den amerikanska politiska landscape.Almost från själva händer i mordet i sig var regeringens officiella ståndpunkt att en kommunistiska sympatisör var ensam revolverman, nämligen en Lee Harvey Oswald – även innan det fanns en utredning. Om regeringen verkligen ville hitta verkliga mördarna, skulle till och med en något professionellt undersökning har avslöjat mördarna. Det var inte möjligt, men för just de organen som undersöker mordet var involved.Let är nu få till syftet med denna artikel. Det finns tre viktiga bevis som visar det fanns en konspiration.


Här är de:
HR Haldeman skrev i sin bok Slutar of Power att när president Richard Nixon använde termen “att Bay of Pigs sak” han syftade på JFK mordet.
E. Howard Hunt erkände sin son Saint John Hunt på sin dödsbädd att han var inblandad i JFK mordet samt Lyndon B. Johnson. Hunt var också inblandad i många CIA: s aktiviteter och var en av de berömda Watergate inbrottstjuvar.
Madeline Duncan Brown, tidigare president Lyndon Johnsons älskarinna, medgav i en detaljerad video inspelning som kvällen innan mordet, hölls ett möte som besöktes av Johnson och många högt uppsatt olja affärsman, politiska agenter, senatorer, militär personal och kongressledamot. Efter mötet konstaterade berättade därefter vice president Lyndon Johnson hans älskarinna, “Efter morgon Kennedys aldrig skulle genera honom igen, det var inget hot, det var ett löfte.”
Frank Sturgis, en av de CIA-agenter som var inblandade i JFK mordet, erkände att Watergate var faktiskt en mörkläggning av JFK mordet.
Ett dokument har kommit fram som visar en Jacob Rubinstein, som en gång arbetade för unga kongressledamot Richard M. Nixon i Kalifornien, flyttade till Chicago och ändrade sitt namn till Jack Ruby, ett namn jag är säker på att du är bekant med. Ett annat dokument visar att en Jack Rubinstein arbetat för Nixon på sin kongress medarbetare redan 1947 det var innan han ändrade sitt namn till Jack Ruby uppenbart. Om du gör en webbsökning på Google kan du se den verkliga dokumentet.
Punkten fem etablerar tydlig koppling mellan Richard M. Nixon och Jack Ruby. I denna US Dept of Justice dokument eftersom daterat November 24, 1947, står det: “Det är min svurit uttalande att en Jack Rubinstein Chicago noteras som en potentiell vittne för utfrågningar av Huskommitté på UnAmerican Aktiviteter fungerar information om funktioner för personal Cong. Richard M. Nixon, Holland Kalifornien. Det begärde att Rubenstein inte kallas för öppen vittnesmål i dessa ovan nämnda förhandlingar. “Detta dokument tydligt fast att Richard M. Nixon kände och arbetade med Jack Ruby. I helhet visar föregående information Lyndon Johnson och Richard Nixon som har kunskap om mordet och engagemang. De var tillbehör innan detta och efter att fact.This information har ignorerats av de amerikanska nyhetsmedia och om du vågar utmana regeringens officiella hållning Oswald vara ensam revolverman, du hånade som “konspirationsteoretiker”. Det är Mer information om mordet, men denna korta artikeln kan inte gå in på alla element, förstås. Bara Ruby-Nixon anslutning och Madeline Duncan Brown vittnesmål att Lyndon Johnson deltog i ett hemligt möte där mordet slutliga punkter diskuterades är mycket graverande, eller åtminstone är mycket suspicious.In Sammanfattningsvis har den amerikanska regeringen varit ruttna, korrupta och onda sedan åtminstone början av 1960-talet, men i verkligheten sträcker sig att korruption tillbaka till 1913 med passagen av Federal Reserve Act och det bedrägliga bortgången av den 16: e ändringen – ändringsförslag som förmodligen ger den amerikanska regeringen makten att beskatta dess folk. Men det är en historia för en annan dag

Be Sociable, Share!