Om FBI


Även FBI ansvarar för administrationen av National Crime Information Center och ge ncic kontroller är detta verkligen fortfarande en relativt ny börda i förhållande till historien om Federal Bureau of Investigation. Orter under är FBI faktiskt en organisation med långt över hundra år vikten av erfarenhet en fördjupad rekord som kommer att fortsätta att expandera i dag.

Vad är Federal Bureau of Investigation?

Förkortningen FBI står för Federal Bureau of Investigation, en byrå av Förenta staternas Department of Justice ligger i Washington, grundades DC 1908 av Attorney General Charles Bonaparte under Theodore Roosevelts presidentskap, hade de allra första FBI agenter fått av Secret Service och de läkemedel som huvudsakligen undersökta brott om mark bedrägeri, PEONSYSTEM, konkurs, mark bedrägeri, etc. Som beskrivs av vissa, var FBI: s tidigaste genuina skyldighet att besöka och forskning byggnader prostitution i beredskap för att ålägga ”White Slave Traffic Act ”.

Trots, när första världskriget 1 påbörjats, slutade FBI: s ansvar upp att utökas till att omfatta Sabotage Apostlagärningarna, spioneri, etc. År 1919 fick presidiet ges extra kraft att undersöka brottslingar som undvek lagen genom att traversera statsgränser med hjälp av nationella Motor Vehicle Theft Act. Trots detta, med ingåendet av världskriget, år 1921 uppdraget byttes tillbaka till före kriget syftet slåss par federala brottsliga handlingar som var ungefär vid den tidpunkten.


Hoover Administration

I vissa fall den värsta olyckan, J. Edgar Hoover inlett sin roll som chef för Federal Bureau of Investigation år 1924 med ca 650 anställda, vilket inkluderar 441 agenter. Trots att arbeta för över fyra decennier, var Hoover involverad i flera kända brottsutredningar som inkluderar de av Baby Face Nelson, John Dillinger, Machine Gun Kelley, etc. Dessutom har den vetenskapliga Crime Detection Laboratory lagligt inrättades 1932 under hans administration. Enligt fbi.gov inrättade Hoover ytterligare formaliserad utbildning för helt nya aktörer, liksom kravet på att den sökande är mellan 25-35 år.

Det kan vara mest fascinerande, som inrättades Hoover förvaltning en Identification Division, som i sin tur följde brottslingar som ett resultat av identitet register, som fingeravtryck samlingar. Visst en ung steg mot att NCIC som är tillgänglig just nu för att hantera din ncic säkerhetsprövning.

Exakt hur FBI: s uppdrag har förändrats

Under årens lopp har rollen och uppdraget för Federal Bureau of Investigation förändrats avsevärt. För närvarande står organisationen för att upprätthålla och genomföra lagar i USA och leverera ledarskap och straffrättsliga tjänster. Med cirka 56 Fbi fältkontor i USA och mer än 400 bosatta myndigheter i mindre amerikanska städer ligger det slutgiltiga undersökande prioritet vara att skydda nationen från terroristhandlingar. För att nå sitt mål, var presidiets lägsta budget nära 7,9 miljarder dollar dollar förra året.

Dessa dagar är det möjligt att säkra en kopia av FBI rekord på dig själv, någon annan som lämnar sitt tillstånd eller en avliden person. Några av de mest kända personer som Federal Bureau of Investigation har dokument på är Charlie Chaplin, Sonny Bono, Frank Sinatra, Bob Dylan och Michael Jackson. Förmågan att be om FBI filer kommer från den amerikanska Freedom of Information Act