Online Grand Theft Auto

En av de bedrägliga webbplatser hette amerikanska Auto Sales. Det var en flashig webbplats som verkade vara i Memphis. Det var reklam för en omfattande lista av omhändertagna bilar till skandalöst låga priser. Det såg ut som en certifierad CARFAX återförsäljare. En person gick till denna webbplats och bosatte sig på en 2006 bil för $ 2,000.00. Hon trådbunden en insättning på återförsäljaravtalet via pengarna gram.The köparen var säker på att platsen var legitimt på grund av CARFAX logotypen.


Hon gjorde sin egen forskning om företaget. Företaget har ett “A” rating med Better Business Bureau. Hon fann att webbplatsen var en bluff, och snabbt försvunnit från Internet. De verkliga amerikanska Auto Sales kvar mer än tusen (1000) samtal. Företagets identitet hade stulits, tillsammans med tusentals dollar från consumers.The bedrägerier företaget använt riktiga företagets namn, adress och all dess information. Den bedrägliga företaget inte finns. Webbplatsen hävdade att det stöddes av CARFAX. När CARFAX ifrågasattes, sade de att de inte försäkrar dealerships.They sagt att detta är betrodda företag som konsumenter förlitar sig på. Dessa webbplatser spelar bort av att förtroendet för att lura konsumenterna. Under 2009 fick FBI sex tusen 858 (6858) reklamation om Internet auto bedrägeri och 4003 hundra (4300) Klagomål redan 2010.Sources säger att bedrägerier fortsätter att växa i takt med Internet blir mer produktiv, och som brottslingar väljer att använda det som ett media för brottslig verksamhet. Den falsk webbsida spårades ner. Det är nu som utger sig för Super Auto Försäljningen i Hazard, KY, och är fortfarande reklam för 2006 bil som den första konsumenten betalat mer än två tusen dollar ($ 2.000) for.There är ingen officiell huvudkontor, men när du ringer deras hemsida får du en inspelning säger den som ringer att använda sin kontaktformulär. Reportrarna talade med någon på en chatt, men fick ingenstans. Offrets ord varning till alla som funderar på att köpa något på nätet är “Om det är för bra för att vara sant, är det.” Money Gram kommer att utfärda ett “cease and desist order” till personer som kör denna webbplats att lurade dessa konsumenter, kräver att de slutar tala om för folk till tråd pengar genom pengar gram. När utredarna försökte hitta företaget, hade de moved.These tjuvar håller stjäla riktiga företag identitet och hålla bygga webbplatser, och fortsätta göra affärer som vanligt. Saker att hålla utkik efter när du handlar online:
Pris för bra för att vara sant
Kommer inte ta itu med dig på telefon
Kan inte gå till återförsäljare personligen
Bara hantera konsumenter via e-post
Vill du koppla pengar – biggieIdentity Stöld är de snabbast växande Internet brott i Amerika. De säljer information i stället för vapen. Identitetsstöld är ett allvarligt problem. Var tredje (3) till fyra (4) timmar, blir någon ett offer. Tjuvar kommer att stjäla pengar, din kredit, och ditt namn. Skydda dig mot identitetsstöld. Din identitet är din mest värdefulla tillgång

Be Sociable, Share!