PASTA CRABFISH

300 GR GUL BAND PASTA
200 GR CRABFISH
CITRONSAFT
300 GR PURJOLÖK
1 GRÖN PAPRIKA
1 RÖD PAPRIKA
SMÖR TILL STEKNING
4 DL VISPGRÄDDE
1 DL CREME FRAICHE
2 MSK TOMATPURE
3 KRM SALT
1 KRM PEPPAR
1 TSK ITALIENSK SALLADSKRYDDA
2-3 VITLÖKSKLYFTOR
2DL RIVEN OST

SKÄR PURJON I RINGAR HAKA PAPRIKAN I GROVA BITAR. FRÄS PURJON I
SMÖRET I NÅGON MINUT. TILLSÄTT PAPRIKAHACKET. RÖR NER GRÄDDE
CREME FRAISHE, TOMAT PURÉ OCH KRYDDOR. PRESSA I VITLÖKEN BLANDA
SMÅKOKA I 10 TILL 15 MINUTER. TA KASTRULLEN FRÅN VÄRMEN RÖR NER
OSTEN OCH LÅT DEN SMÄLTA TILLSÄTT CRAB FISHEN.
KOKA PASTAN OCH HÄLL PÅ DEN VARMA SÅSEN

Annonser från BloggPartner
Be Sociable, Share!