PASTA CRABFISH

300 GR GUL BAND PASTA
200 GR CRABFISH
CITRONSAFT
300 GR PURJOLÖK
1 GRÖN PAPRIKA
1 RÖD PAPRIKA
SMÖR TILL STEKNING
4 DL VISPGRÄDDE
1 DL CREME FRAICHE
2 MSK TOMATPURE
3 KRM SALT
1 KRM PEPPAR
1 TSK ITALIENSK SALLADSKRYDDA
2-3 VITLÖKSKLYFTOR
2DL RIVEN OST

SKÄR PURJON I RINGAR HAKA PAPRIKAN I GROVA BITAR. FRÄS PURJON I
SMÖRET I NÅGON MINUT. TILLSÄTT PAPRIKAHACKET. RÖR NER GRÄDDE
CREME FRAISHE, TOMAT PURÉ OCH KRYDDOR. PRESSA I VITLÖKEN BLANDA
SMÅKOKA I 10 TILL 15 MINUTER. TA KASTRULLEN FRÅN VÄRMEN RÖR NER
OSTEN OCH LÅT DEN SMÄLTA TILLSÄTT CRAB FISHEN.
KOKA PASTAN OCH HÄLL PÅ DEN VARMA SÅSEN

Annonser från BloggPartner