PASTA SÅS MED KASSLER

SÅS

1 LITEN PURJOLÖK
100 GR CHAMPINJONER
1 MSK SMÖR
2 VITLÖKSKLYFTOR
250 GR KASSLER
1 BURK KROSSADE TOMATER
1 GRÖN PAPRIKA, TÄRNAD
1/2 DL PERSILJA HACKAD
1/2 TSK SALT
1 KRM SVARTPEPPAR
1 TSK OREGANO
STRIMLA PURJOLÖKEN OCH SKÖLJ DEN I KALLT VATTEN. SKIVA OCH HACKA SVAMPEN.
FRÄS PURJO OCH SVAMP I NÅGRA MINUTER TILLSÄTT PRESSAD VITLÖK
SKÄR KÖTTET I TÄRNINGAR. BLANDA NER DET TILLSAMMANS MED
KROSSADE TOMATER OCH PAPRIKA TÄRNINGAR.
KOKA CA 5 MINUTER. RÖR NER HACKAD PERSILJA
SMAKSÄTT MED SALT, PEPPAR OCH OREGANO
SERVERA MED NYKOKT PASTA OCH RIVEN OST

Storytel.se