Planera ett Pirat Party


Ahoy, hearties mig! Lätta ankar och hissa Mesansegel, är vi på väg ut för att planera en Pirate Party! Med alla de piratkopierade dekorationer och tillbehör party tillgängliga är vi säkra på att ha en skrävlande god tid! Så ta ditt svärd, innebär detta en resa ner till Davy Jones Locker.

Pirates kan vara roligt, eller de kan vara skrämmande. Hur du dekorera bör bero på gästlistan. Är du bjuder in små barn som kommer att rädda de mer ohyggliga dekorationer? Eller är din gästlistan rejäl nog att hantera en fest värdig titeln ”gissel de sju haven”?


Efter den perfekta Piratpartiet måste du:. Skapa inbjudningar med en pirat skattkarta på ena sidan, och dina uppgifter parti å den andra. Rulla inbjudningar och slips med tunna sladden, sedan post i ett utskick rör. . Börja med att dekorera ditt hem med en nautisk motiv. Fiskenät, krabbor, humrar, fisk och fartyg kommer alla passar stämningen. . Hoist en Jolly Roger flagga i en strategisk plats, såsom farstun eller i buffé området. Det första steget för en uppslupen Piratpartiet gör att alla klänningar upp. Människor behöver lite tid att komma med kreativa kostymer, så du måste ge dem idén tidigt. Du kan börja skicka ut kostym tips via e-post och facebook flera veckor i förväg så att de vet att du är seriös.

Nästa steg är pirat musik. Du vill involvera alla sinnen i feststämningen. Det betyder att du behöver lite pirat musik i bakgrunden. 1. Blow The Man Down – Seadogs 2. My Son John – John C. Reilly 3. Nelsons Blood – Seadogs 4. Bulljine – Seadogs 5. Blood Red Roses – Liam Clancy 6. De Vändare av Kildare – Toucan Pirates 7. Vad gör man med en full sjöman – Seadogs 8. Kapten Kidd – Great Big Sea 9. Gräl Wife – Great Big Sea 10. Jack ett Tar – Toucan Pirates

Aktiviteter

Walk the Plank – bindel dina gäster och få dem gå över en lång 2 x 4 planka. Ju senare på kvällen du spelar detta roligare det skulle vara, särskilt efter en liten Planters Punch. Ge ut priser för de spelare som kan gå på plankan utan att falla av.

Organisera en Treasure Hunt – Ge alla gäster en rad ledtrådar som leder till ett utbud av skattkartor. Gör skattkartor leda till att gömda skatter som kan vara allt din budget tillåter, inklusive guld-folie choklad mynt, flaskor rom, teater etc.

Visa Pirates på en stor skärm – I en av dina festlokaler spela pirat filmer, såsom Pirates of Penzance eller Pirates of the Caribbean.

Keystagetwo.com är en lärande miljö som gör det möjligt för barn att lära sig effektivt och samtidigt ha roligt. Vi erbjuder skolor möjligheten att utnyttja vår ”edutainment”-systemet som innebär klass och individuella priser för eleverna att hjälpa till att förbättra betyg, Ofsted övergripande skolprestationer och ett system som kan användas i kombination med whiteboard-teknik på en daglig basis. För moderbolaget erbjuder vi möjligheten av ytterligare handledning till en bråkdel av kostnaden, med hjälp av ett system som dina barn kommer att njuta med. Du kommer att kunna följa ditt barns resultat på läxor och ställ dina egna tester för semester för att hjälpa ditt barns förmåga att lyckas