SEO Tips för WordPress Blogs

SEO bloggar är en blomstrande modefluga. Alla som försöker tjäna pengar på nätet vet att du behöver en webbplats för att få optimala intäkter. Med den växande mängden “netpreneurs,” det är också vanligt kunskap du har att vara på toppen för att din SEO aktiviteter om du behöver för att hålla dig sidan på Google. Med WordPress är ett enkelt sätt att börja din webbplats attack PLACERING blogg. SEO och bloggandet har blivit en mycket populär metod mot att generera trafik och hitta köpare för ett par anledningar. Google älskar WordPress bloggar, bloggar lätt sätta upp i nästan alla kontrollpanelen (cPanel) och du kan hitta färdiga SEO blogg funktioner som kommer “standard” med WordPress. Hur börjar vi med vår SEO blogg attack? Du kommer igång med titeln och har en läsbar och sökord rika öppning för din blogg. Härnäst kommer du att behöva lägga till vad vissa anser den huvudsakliga on-page SEO aspekt som är titeln taggen.


Detta måste fortsätta att vara under sextio tecken och ska ha dina viktigaste sökord fras som du försöker att rangordna med avseende på. Nu är du beredd att skapa meta beskrivning som innehåller att förbli under 160 tecken. I din meta beskrivning du dessutom kanske vill lägga till sådana sökord. Kom ihåg att din beskrivning är det personer som ser i sökresultaten i flera webbplatser. Kategorier är också en över såg men värdefullt mål på SEO blogg. Allt du behöver göra med de kategorier som är att använda sökord. När du börja bidra innehåll och tilldela kategorier du vill ha en huvudsaklig nyckelfraser med 2-7 andra sökord du tror att du har möjlighet att rangordna för. Du vill vart och ett av dessa sökord för att ha sin egen personliga sida. På sökord sidor du bör skapa ankare text till nyckelord för den sidan och få dem länka till din startsida URL.

Så var börjar vi med våra SEO blogg attack? Du börjar med titeln och har en läsbar och sökord rika öppning för din blogg. Nästa du vill lägga till vad vissa anser den viktigaste on-page SEO aspekt som är rubriktaggen. Detta måste fortsätta att vara under sextio tecken och måste ha dina viktigaste sökord fras som du försöker att rangordna med avseende på. Bakåtlänkar och kategorier länken är semi-viktiga. De två vitala delar av denna garanterar att du tar bort de nuvarande länkar som är standard med all din SEO blogg. Du vill också hjälpa länkar ut till respekterade webbplatser som SBA eller myndigheten webbplatser oavsett vilken marknad du riktar dig mot. Den sista delen av din on-page SEO blogg optimering kommer att vara din permalänk struktur. Detta är något som många människor tycker hjälper dem med sidan rankning med Google. För permalink struktur du tänker använda den anpassade strukturen och få den inställd så här “postname” utan citattecken. Jag talade inte på domännamnet eftersom det är mycket kontroversiellt ämne. Många känner att du måste gå med ett sökord rika domän medan vissa tror att en catchy domännamn är viktigare. SEO och blogga är en match made in Bliss. Det finns en liten mängd lätt att hantera arbetet, men arbetet tar inte mycket tid alls

Be Sociable, Share!