sevärdheter i Rome

De säger att Paris är den mest romantiska staden i världen, men efter att ha tillbringat en stund i Rom kommer jag att behöva sätta rekord rak och berätta allt som jag tycker Rom tar nu över som den mest romantiska staden .. se du kan inte stava romantiskt utan ROMA! Var du än tittar i Rom ser du kopplar canoodling på hörn romantiska torg.


Visst, även påven får in på romantik och uppmanar nygift par till att besöka honom för en påvlig välsignelse varje onsdag, så det är inte ovanligt att se en brud och brudgum alla dekorerad i deras bröllop kläder rusa för att få bra platser ända upp fronten och naturligtvis finns den välkända bron Ponte Milivo där unga älskande visa sin odödliga kärlek genom att låsa ett hänglås till lyktstolpen och kastar nyckeln i floden Tibern below.This staden är gjord för romantik med gatuförsäljare som säljer rosor och presenter till lyckliga par i alla åldrar, kan du promenera lätt genom staden och snubbla över star-korsade älskare kyssas på bänkar eller väntar på spårvagnen. Italienarna älskar romantik och en del av deras dagliga liv, var skulle jag av dig sällan ser någon över 15 kyssas på gatan och i allmänhet om du gjorde du var skyldig att höra någon skrika “få ett rum!” så det nästan uppfriskande att se hur italienare omfamnar romantik och varandra! Romantik inte dör ut med åldern heller. Nyligen på min väg tillbaka från Vatikanen såg jag ett par lätt i sin 80 hand i hand gick längs gatan och varje nu igen de skulle sluta och ge varandra en liten puss! Med handdatorer (offentligt hångel) så långt som ögat kan se Jag vet var denna enda tjejen kommer att kasta sina två cent …. i Fontana di Trevi som är, som den lokala folklore går kastar ett mynt i fontänen om du vill återvända till Rom och två i fontänen om du vill hitta kärleken i Rom! Så Paris du kommer att ha ta ett baksätet och låt italienare och romarna gör vad de gör bäst och som alltid när i Rom gör som romarna gör inte känner pinsamt att stanna och hångla med din älskade en!

Bästa utomhus fontäner


Det finns miljontals källor till vatten ute i världen. Vissa är otroligt vackert, precis som Fontana di Trevi i Italien, medan andra är mer diskret. När det gäller Fontana di Trevi, som är cirka 85 meter hög och 65 meter bred, med den otroliga mängd skulpturer som spelar en roll i utformningen av källan?

Nu, om inte ditt namn slutar på Gates, är osannolikt att betala en källa av denna storlek i din trädgård och du kommer att nöja sig med något mindre men inte mindre vacker. Det finns gott om källor till vatten utomhus där ute som kan användas i din trädgård att ordna och att det ser ut som en vacker oas i världen.

Källor till utomhus fontäner kan köpas till relativt låga priser, beroende på hur stor du vill gå. En liten oberoende källa för vatten utomhus bara kosta ett par hundra till tusen dollar, men något stort, som matas av ett vatten, kommer att kosta flera tusen dollar och det innebär att stora endast kan praktiseras av dem som har pengar till den.

Om du inte har en utomhus fontäner, och du inte vill köpa en, kan du njuta fortfarande dussintals källor till vatten utanför som dominerar alla städer runt om i världen. Från de tidigaste dagarna av vattenkällan, som har fungerat som en mötesplats för hundratals människor som kom till utomhus fontäner utanför att tala om dagens händelser, vad som hände före och andra bitar av nyheter.

Som en följd av detta blev en av de största spelen i städer runt om i världen under de senaste 2000 åren, och det är därför många av de vattentäkter i den gamla världen Outdoor blev konstverk, för om många människor, inklusive besökare skulle kommer till vattenkällan, vill staden att visa vad han hade att erbjuda. Vare sig det är en utomhus fontäner som dominerar en stad kvadrat eller bara en liten utomhus fontän som sitter i din trädgård, kommer du att kunna hitta den en avkopplande plats som hjälper dig att varva ner från trycket i världen och luta sig tillbaka och slappna av


Be Sociable, Share!