Sex tips på hur man en framgångsrik blogg

1) Hitta din nisch, blogga inte bara för att tjäna pengar, blogga för att det är kul för att du brinner för det ämnet du skriver om, det blir inte bara roligare utan också lättare och mer inspirerade

2) En blogg består inte enbart av inlägg, det går också att skriva sidor, vilket gör din blogg större.

3) Använd en enkel och bra layout, utsendet säger det mesta om en blogg, ser utsendet slafsigt och hafsigt ut så kommer besökarna att gå sin väg och inte återkomma, en blogg som ser välvårdad ut ger ett bra intryck. Man bör också se till så att ens blogg inte blir allt för tungladdad, bilder,ljud och filmer är inte att rekomendera varje gång.


4) Undvik hat, att hata är aldrig roligt eller för den delen kul, värre är det när man bara måste vräka ur sig sitt hat över något. Om man nu bara måste skriva en hat artikel angående något försök då vara kreativ och komma med konstruktiv kritik.

5) Undvik sex, givetvis är sex något som dom allra flesta gillar men samtidigt varför ska man publicera nakenbilder i en blogg som handlar om något annat, vill man köra med nakenbilder så kanske ett sextema hade passat bättre.

6) Om du nu försöker tjäna pengar på din blogg, tänk dig in i hur du skulle uppfatta din blogg om du vore en annonsör. SKulle du gå med på att annonsera eller inte, varför i så fall?

Givetvis är det många som söker på just den typen av bloggar som innehåller några eller flera av dom sakerna jag tog upp här, men allt handlar ju också om vilken nich man valt och vad man är intresserad av.