Skapa en WordPress blogg

Skapa en blogg kan vara mycket enklare än du tror. Det kan göras på några få enkla steg. Vem som helst med liten eller ingen teknisk kompetens kan skapa och underhålla en blogg. Med användning av WordPress bloggprogramvara är det en process som helst kan follow.Blogs har blivit mycket populära under senare år. Definitionen av en blogg på Wikipedia är: En blogg (en sammandragning av ordet “weblog”) [1] är en typ av webbplats, vanligen underhålls av en individ med regelbundna poster av kommentarer, beskrivningar av händelser eller annat material som grafik eller video. Poster ofta visas i omvänd kronologisk ordning. “Blogg” kan också användas som ett verb, vilket innebär att bibehålla eller lägga till innehåll till en blog.Blogs också användas av företag och marknadsförare Internet som webbplatser för att marknadsföra sina produkter. De gör kronologiska uppgifter av artiklar och annat reklammaterial som rör deras produkter. Bloggar är oftast mer personligt än traditionella webbplatser och representerar ägare website.Besides är ett mycket enkelt sätt att skapa din egen hemsida, sökmotorer gynnar också bloggar. När du skapar en blogg, använd dina sökord att optimera bloggen för sökmotoroptimering (“SEO”). Du bör använda ditt sökord i domännamnet, i bloggen namn och hela sidorna av bloggen. Du kan också infoga vissa plug ins (programmoduler som ger särdrag) i din blogg som hjälp med SEO. Jag använder All In One SEO Pack, som är mycket recommended.Here är stegen för att skapa en blogg med WordPress:

1. Få ett domännamn. Gå till GoDaddy eller Hostmonster och köpa ett domännamn, vilket bör kosta runt $ 10,00 för en år.

2. Få värd för din domän. Jag använder Hostmonster och Hostgator, och de båda ger bra service. Dina årliga hosting bör ligga runt $ 100. Aktivera din domän på din värd server. Om du inte vet hur man gör detta, båda dessa företag har 24/7 telefon, och de kommer att hjälpa er


3. Ladda ner en WordPress blogg. I Hostmonster, gå till din cPanel, och söka efter Software Services, och sedan enkelt skript. Gå till Script listan klicka på WordPress logotyp och det kommer att öppna upp en skärm där du kan välja din blogg style.Try att välja en formatmall som du vill, även om du kan ändra det senare. Detta kommer att ta upp en skärm som frågar dig var du vill att Word Press installeras och en Bläddra nedåt lista där du kommer att klicka på den domän som du valt för den här bloggen. På denna punkt du har installerat din blog.In Hostgator, det är mycket lika. Gå till din cPanel och söka efter Software Services, och sedan Fantastico Deluxe. Det öppnar upp till en lista. Välj WordPress och “nya installation” .

4. Användarnamn och lösenord. När installationen är klar, kommer du att se en skärm med ett användarnamn och lösenord. Det kommer också att ha webbadress, som är din blogg adress och logga in webbadressen som är instrumentpanelen, där du kommer att göra allt för redigering till blog.

5. Dashboard. Logga in på instrumentpanelen. Så snart du loggar in kommer det att be dig att ändra ditt lösenord från den genererade lösenordet till ditt eget val av lösenord. Detta kommer att ta dig till profilen avsnittet när du väljer byte av lösenord. Avsluta resten av din profil. Spara settings.

6. Blogg namn och undertext. Gå till “Inställningar” under “Utseende” och fyll i din blogg namn som kommer att visas i fet stil som en rubrik i huvudet avsnitt av din blogg, och slogan, som är underrubriken för din blogg namn. Spara alltid ditt settings.


7. Börja skapa inlägg. Inlägg är dina kronologiska poster. Du kommer att skicka artiklar, videos, bilder, citat, allt som du want.

8. Skapa widgets. Widgets är oftast vad som kommer att visas i dina sidofält. Det finns många olika val av widgets som du kan välja, och du bara dra dem till din sidebar och sätt den information du vill. Till exempel finns widgets för “Senaste kommentarer” och som automatiskt kommer att generera en lista, som kommentarer till dina inlägg kommer in också “Recent Posts” automatiskt kommer att generera en lista med titlar på dina inlägg när du skapar them.However, finns det också “text” widgets där du kan installera vanlig text eller HTML-text. HTML används för banners och graphics.

9. Skapa sidor. Du kommer vanligtvis att skapa sidor för Om mig, kontaktinformation och juridiska Disclosure.

10. Ändra ditt tema. Du kan ändra ditt tema som helst genom att gå till “Utseende” fliken “lägga till nya teman”. Där kan du ett urval av funktioner som du kan välja mellan för din blogg design. När du hittar en design som du gillar, klickar du helt enkelt “Install” och sedan “aktivera”. Din nya valda temat visas med all din blogg entries.Once du har gjort dessa steg, är du klar att skapa din blogg.
Nu är du redo att börja blogga.


Bloggare uppdaterar oftast sina bloggar ofta. Ju mer tid och engagemang du ger det, desto bättre kan du göra det. Det är en mycket roligt och ett bra sätt att marknadsföra dig själv

Be Sociable, Share!