Sluta bli rånad – Mafia Wars Tips


Om du har varit utsatt du förmodligen vill veta hur slutar bli rånad. Mafia Wars tillåter spelare att tjäna pengar genom att arbeta, investera, slåss eller råna. Spelare gillar att råna, eftersom det är ett snabbt sätt att tjäna pengar och kan vara en rolig del av spelet. Även om råna är inte din sak, måste du veta hur det kan förebyggas.

Om du inte redan har, måste du bygga din maffian för att stoppa att bli rånad. Mafia Wars spelare tenderar att offer på svagare mål. Detta ökar deras chanser för en lyckad rån. Om du inte har de högsta 501 medlemmar, minst öka din familj att din spelstyrka.


Även om du har 501 medlemmar, måste du utrusta dem med vapen, rustningar och fordon. Om andra spelare ser att du har en stor familj som är starkt utrustad, kommer de mindre sannolikt ta strid med dig.

Få egendomsskydd. Du investerade mycket pengar i dessa tillgångar så du måste skydda dem. Protection är ett litet pris att betala för att hålla dig fastigheter som producerar intäkter. Om du hela tiden få rånad förlorade du förmodligen mer pengar än priset av skydd.

Inte beröva inte någon om du vill sluta få rånad. Mafia Wars är en hämndlysten gäng. Om du råna någon, kan du nästan garantera att någon kommer att hämnas. Om målet inte har resurser att vidta motåtgärder, kan hans högre nivå kompisar gör det bara för hämnd.

Lägger inte ut träffar. Att sätta en träff på någon är ett bombsäkert recept för att få rånad eller släpps ut på en träfflista själv. Om du lägger ut en träff på någon, kommer de vill få avkastning för den försämringen du orsakat.

Råna kan vara en rolig del av spelet om du är en gör råna men kan vara värsta fiende om du inte kan sluta bli rånad. Mafia Wars gäng gör allt för att tjäna sina pengar så du måste skydda dig. Undrar du hur en del spelare avancerar så snabbt? Är det tur eller har de den ultimata hemligheten?