Spela Poker

Innan man börjar spela poker, bör man känna till en del viktiga fakta om spelet, Poker är ett spel som bygger på insatser, tänkande och förståelse, det krävs med andra ord en skarp hjärna.
Poker spelas av två eller flera spelare och varje spelare lägger sina satsade slantar i en pott som sedan den spelare som vinner partiet får. Har man inte bra kort ska man genast lägga ner partiet, om man har bra kort ska man satsa vidare och fortsätta spelet.
Det gäller dock att ha is i magen och inte visa något utåt ifall man får bra kort, risken är då att dom andra spelarna ser igenom en och lägger sig och man inte vinner potten som man kanske skulle gjort annars.

Det är inte så svårt att hitta bra poker sidor på nätet, men gå efter magkänslan när du väljer, känns de för bra så är det nog också så.

Att bli bra på poker tar sin tid, ett tips är att inte direkt börja spela om pengar och defentivt inte stora pengar så länge man är nybörjare. Själv är jag nybörjare och har spelat litegrann då och då, med blandade resultat.

Be Sociable, Share!