Svartskägg i pirat filmerna


Med den njutbar ny version av Pirates of the Caribbean On Stranger Tides, sagan av piraten Kapten Svartskägg vistas återupplevde gång igen. En av de mest kända piraterna genom tiderna, det finns otaliga legender samband med den här ökända pirat.

Skådespelaren Ian McShane spelar rollen av Blackbeard i Pirates of the Caribbean On Stranger Tides. ”Jag har denna extraordinära skägg, som tar två och en halv timme för att kompensera – det är som att ha en katt runt halsen hela dagen”, granskar McShane i en intervju om filmen Pirates of the Caribbean On Stranger Tides.

Pirate Blackbeard genuina identifiera var Edward instruera eller kanske Edward Thatch, men ingen vet positiva. Han var en engelsk pirat som drivs av de amerikanska kolonierna och West Indies. År 1716 anslöt han sig till besättningen på Benjamin Hornigold, en pirat från Karibien. Ett fartyg som han stal, bytt namn Kapten Svartskägg sitt skepp drottning Annes Revenge.


Detta awesome pirat kallades Blackbeard enbart på grund av sitt långa svarta skägg och skrämmande utseende. Eftersom filmen Pirates of the Caribbean On Stranger Tides korrekt skildrar, var Blackbeard erkänt att knyta upplysta säkringar under hatten för att skrämma fienden. Huruvida han verkligen klädd helt i svart, som Hollywood har kontinuerligt visat är inte väl känd. Andra välkända beskrivningar av autentiska pirate Blackbeard detaljer honom med skägget flätat i flätor eller bunden i band.

Den 18-talet författaren Charles Johnson förklarade piraten som ”en sådan siffra som fantasin inte kan bilda en uppfattning om ett raseri från helvetet för att se mer skrämmande.” Piraten var väl känd för att vara lång, med breda axlar. Han bar knälånga stövlar och mörka kläder, en stor hatt, och ofta en lång lager färgglada siden eller sammet. Johnson förklarade också The Pirate att använda i strid ”en sele över axlarna, med tre stag pistoler, hängande i hölster som axelremmar, och stack tända matcher under hatten.”

Även med sin beryktade rykte, det finns inga kända konton honom eller henne verkligen mörda dem han höll fången. Ändå är en berättelse om The Pirate som har meddelat att en passagerare gång vägrade att ge upp sin diamantring. Så Blackbeard skivade av sitt finger, ring och allt. Hade Blackbeard har säkert en dotter, som bevisats i Pirates rörelse bild av Karibien på Stranger Tides? Troligtvis inte, men vi vet inte säkert. Författaren Johnson dokumenterat att Blackbeard gjorde gifta sig med en plantageägare dotter, men det finns inga andra erkänt konton.

Den skurkaktiga Piraten dödades av löjtnant Robert Maynard den November 22, 1718. Blackbeard huvud skars av och hängde fören Maynard s slupen. Maynard sökte Svartskäggs skatt men upptäckte bara förnödenheter och brev. Pirates of the Caribbean On Stranger Tides gjorde en enastående karriär som visar karaktären av Pirate Captain Blackbeard, vars legend kommer att fortsätta att glädja oss i århundraden att komma fram