The Beach Boys biography


The Beach Boys är en amerikansk rock band som har varit underhållande sina fans sedan 1960-talet när deras biografi började. Dessa konstnärer härstammar från Hawthorne i Kalifornien där de bildades under året 1961. Grupperna första medlemmarna var tre bröder Brian, Carl Wilson och Dennis tillsammans med en kusin till deras heter Mike kärlek och en vän vid namn Al Jardine. Detta fem-medlem bandet leddes och leds av Murry, som var Wilsons far. Deras biografi fortsätter med Beach Boys är kända för sin oklanderliga talanger eftersom de gett goda texter som hade sång överlägsenhet som vann dem många fans under en mycket kort tid. De flesta av deras musik presenterade ungdomliga texter och kultur, surfing, romantik och bilar. Du kan köpa sin musik i ett framträdande musik Record Shop.

Brian Wilson var mycket begåvad, och han var den första ledaren för The Beach Boys. I mitten av 60-talet var han ansvarig för att skriva låtar till de kreativa album, Pet Sounds och Good Vibrations som sålde miljontals kopior. Det var olyckligt att han slösat bort sin talang på grund av missbruk som gav honom psykiska problem. De album Pet Sounds gjorde mycket bra, och många fans hade räknat med en fortsättning och uppföljning, men det hände inte, eftersom Wilson blev arbetsoförmögen.


Fram till år 1967, hade The Beach Boys upplevde fallande tillväxt tills de återvinnas sin plats i år 1973. Den här gången deras texter och musikstil hade mognat, och de hade minskat drama i medlemmar. De var till och med konkurrerar med super band som U2 bandet i föreställningar och försäljning. Konstnärerna hade instabil ledarskap som ledde dem till delat på tvistade om låten ägande och royalties så att varje kund skulle leda andra bandmedlemmarna ur gruppen gör anspråk på gruppens namn.

USA ansåg The Beach Boys första och bästa Rock and Roll pojkband, och de tilldelas dem mycket hög ranking under mycket lång tid. De är amerikanska rockband med högsta topp 40 hits med 36 träffar, och de hade 56 träffar i topp 100 Amerikas hetaste hits alla tillgängliga på Music Record Shop. De sålde över 100 miljoner album exemplar över hela världen, och deras musik är fortfarande säljer.

Det som är bra med rock and roll hits av 60-talet som The Beach Boys låtar, kör de aldrig omodernt. Det finns många re frågor av dessa legendariska hits som finns i skivaffärerna som musik Record Shop. Besök butiken och få ditt vinyl box med dina favorit hits Beach Boy, kopior av deras biografi och musik från andra favoritartister


a