The Orange Crush tillbaka

Denver Broncos kommer att formellt sätta på orange som deras vanliga hem tröjor börjar med 2012 National Football League säsong. De Broncos upplevde sökt tillstånd från ligan för att göra jersey swap nedflyttning de faktiska tidigare två-time Super Bowl mästare hem blå uniformer till Mere-œalternate Jersey-? status och kommer att bäras endast 1-2 gånger nästa säsong.

Det var mulet om detta uttalande dessutom föreslog slutet av blå byxor för laget, men det verkligen ser högst osannolikt att laget någonsin skulle ha något annat än vita byxor från och med nu. Denver Broncos regissören Joe Ellis förklarade orsaken till förändringen,-œThis är precis vad våra fans så önskas, och vi kommer att tillgodose deras önskemål som börjar med 2012?.

De Broncos tog fältet för första gången i orange uniformer för att börja sin 3:e säsong i American Football League tillbaka i 1962, från den säsong fram till slutet av säsongen 1996 hade varit hela orange, hela tiden i Denver. Sommaren 1997, totalt logotyp och enhetlig re-branding hövlighet Nike inträffat som tonas upp med orange till något annat än en 2: a färg på logotypen och uniformer. För säsongen 2002 laget återinfört en orange uniform för att bli slitna 1-2 gånger per säsong, populariteten av denna uniform är precis vad sporrade ändra som kommer att vara på plats 2012. -OEI bryr mig inte vad som hände förra säsongen, -? sade Larry, den lokala Broncos roligt. -ŒHope den nya enhetliga får laget tillbaka de vinnande dagarna av 1970-talet då Broncos försvar har gunga. Det är dags för Broncos att återvända till det bästa. ”

Orange Crush startades 1970 när de satte på sina egna orange uniformer. Deras försvar, ofta känd som Orange Crush vördnad, har varit bland de bästa försvaren för sin tid tillsammans med baklinjespelarear Randy Gradishar och Tom Jackson, med Gradishar som en potentiell Hall of fame. Andra viktiga Krossar var defensiv telefonarbetare Barney Chavous, Lyle Alzado och Rubin Carter, baklinjespelarear Bob Swenson och Joe Rizzo, och defensiva ryggen Billy Thompson och Louis Wright.

Joe Collier var defensiv koordinator, defensiv fodrar lagledaren Stan Jones, och huvudtränare Red Miller. I sin Super Bowl XII säsongen i 1977, hade Crush NFL: s nummer ett försvar mot rusa trots att Broncos var 27:e av 28 lag mot passet. Laget gjorde sitt eget varumärke från sina orange, blått och vitt uniformer och en välkänd läsk, Orange Crush. The Orange Crush uniformer ändrades år 1997 av lagets nuvarande Nike / Perisco Blå uniformer.

Nu talade sina älskare och laget lyssnade, Denver Broncos kommer att formellt sätta på orange som deras vanliga hem tröjor börjar med 2012 National Football League säsong. De Broncos upplevde sökt tillstånd från ligan för att göra jersey swap nedflyttning de faktiska tidigare två-time Super Bowl mästare hem blå uniformer till Mere-œalternate Jersey-? status och kommer att bäras endast 1-2 gånger nästa säsong.

Det var mulet om detta uttalande dessutom föreslog slutet av blå byxor för laget, men det verkligen ser högst osannolikt att laget någonsin skulle ha något annat än vita byxor från och med nu. Denver Broncos regissören Joe Ellis förklarade orsaken till förändringen,-œThis är precis vad våra fans så önskas, och vi kommer att tillgodose deras önskemål som börjar med 2012?.

De Broncos tog fältet för första gången i orange uniformer för att börja sin 3:e säsong i American Football League tillbaka i 1962, från den säsong fram till slutet av säsongen 1996 hade varit hela orange, hela tiden i Denver. Sommaren 1997, totalt logotyp och enhetlig re-branding hövlighet Nike inträffat som tonas upp med orange till något annat än en 2: a färg på logotypen och uniformer. För säsongen 2002 laget återinfört en orange uniform för att bli slitna 1-2 gånger per säsong, populariteten av denna uniform är precis vad sporrade ändra som kommer att vara på plats 2012. -OEI bryr mig inte vad som hände förra säsongen, -? sade Larry, den lokala Broncos roligt. -Hope den nya enhetliga får laget tillbaka de vinnande dagarna av 1970-talet då Broncos försvar har gunga. Det är dags för Broncos att återvända till det bästa.