The Rise of Grand Theft Auto V

Den ultra-modern video spel i Grand Theft Auto-serien uttrycktes i Rockstar hemsida, har de enda verkliga detaljerna som beviljades varit en Twitter Hash tag # GTAV plus en dag visar då den första trailern kommer att anländer, vilket kan vara 2 november.


Trots att ingen uppskattar när Grand Theft Auto V sannolikt kommer att presenteras finns många hypoteser mot april 2012. Dessutom är det för i 2008 GTA: IV infördes april 29th.Even med det GTA 5 kan vara den viktigaste början genom tiderna, som den sista GTA på marknaden om 20 miljoner replikerar och har haft globalt tillfredsställelse och även nu avslutat dag . Det skulle även lösa Battlefield 3 och Call of Duty: Modern Warfare 3 borta från vatten.

Vi kommer alla att vänta i förväntan i tills Trailer går live, men tills dess kommer vi att måste spekulera i när Grand Theft Auto V kan vara placerade. Några av de mest omtyckta strategier innebär en helt ny LA, som kan vara jämförbar med LA Noire, men som på plats i den aktuella tiden ivrig spelare har tidigare hävdat att de är mycket kan fascineras inom denna, om detta var situationen. En ytterligare romour rekommenderade att kunna ställas in i dagens London. Trots att Rockstar nu har inrättat ett GTA spel i London, för att säkerställa att kanske vara otroligt inte troligt.

Vi kommer alla måste se fram emot trailern som är som riktad till 2 november kl 05:00 GMT. Helst kan avslöja var den än kommer att inrättas, liksom hjältar kommer förmodligen att aktivt spela (Förhoppningsvis behöver vi inte att kontakta vår “kusin” Varannan att gå bowling.) En annan viktig del skulle få från släpvagnen är hur hög grad till att stärka cykeln dessa, med det vi kan utvärdera när spelet skulle införas, är marknadsplatsen myndigheter säga Q2-Q4 som är i avseende på tiden Call Of Duty börjar kan det innebära slutet för Call of Duty-serien samt som största delen av individer började Gaming med GTA och den långvariga attraktion GTA 5 ger, kan det minska Call Of Arbetsuppgifter Försäljning är för allra första gången.

I vilket fall som helst måste vi vänta och se ..

Vart vill låta dig Grand Theft Auto V ställas in? Möjligen Liberty City igen? Eller kanske Dallas eller Boston?

Specifikt kan det vara bra premissen att man faktiskt kommer att i San Andreas, var att PS2 spel den kanske mest omtyckt video gaming av det är era. Tillsammans med den friska RAGE-motorn det verkar coule häpnadsväckande och det kan återställa vissa hård kärna GTA spelare också.

Detta 2012, är en ytterligare state-of-the-art spel betraktas som Diablo 3!

Sheila är en professionell spel bloggare och techie BUFF. Du kan besöka hennes hemsida och läs artikeln om den nya GTA-serien Grand Theft Auto V eller den senaste Diablo 3 gameplay

Be Sociable, Share!