TOMATGRATINERAD PASTA

200 GR IDEALMAKARONER
1 DM PURJOLÖK I STRIMLOR
1 MSK MARGARIN
159 GR FALUKORV
1 BURK SKALADE HELA TOMATER
1 TSK OREGANO
SALT, PEPPAR

VIT SÅS

1 MSK MARGARIN
2 MSK VETEMJÖL
2 DL MJÖLK
SALT PEPPAR
RIVEN OST

KOKA MAKARONERNA. SMÄLT MARGARINET I EN STEKPANNA OCH FRÄS LÖKEN.
SKÄR KORVEN I TÄRNINGAR OCH LÅT FRÄSA MED EN STUND.
BLANDA DE KOKTA MAKARONERNA MED FRÄSET OCH KRYDDA MED OREGANO SALT OCH PEPPAR.
HÄLL ALLTSAMMANS I EN SMORD UGNSSÄKER FORM.
TILLSÄTT TOMATERNA .SMÄLT MATFETTET I EN KASTRULL.
RÖR NER VETEMJÖLET OCH SPÄD MED MJÖLKEN. LÅT SÅSEN KOKA CA 5 MINUTER
KRYDDA HÄLL SÅSEN ÖVER MAKARONERNA,
RIV ÖVER LITE OST .
GRATINERA I 250 GRADER VARM UGN TILLS OSTEN SMÄLLT OCH FÅTT FÄRG

Be Sociable, Share!