Top 10 WordPress Plugins du bara måste ha

Det är ett välkänt faktum att en av skönheten i WordPress är dess många plugins som kan utöka funktionaliteten på en WordPress-blogg. Med WordPress Plugins, behöver vi inte veta programmering i andra för att anpassa och lägga till funktioner till våra bloggar. Men med tusentals plugins tillgängliga, kan det ta tid att välja vilka som bäst passar din blogg. Vi är här för att hjälpa dig för det, kolla vår gräddan av Top 10 WordPress plugins:


1. Akismet – Akismet är ett spam-blockerare. Det är den mest populära anti-spam plugin som används i vada ut kommentar spammare. WordPress är ett bra mål för spammare, vilket är varför du måste använda ett anti-spam plugin

2. WP-PageNavi – Dessa – ~~~HEAD=NNS Äldre inlägg “, och – ~~~HEAD=NNS Nyare inlägg ‘länkar är tråkiga. Med WP-PageNavi kan du få sidan knapparna så att användarna kan gå direkt till vilken sida de vill. Plus att de ser mycket bättre än en vanlig länk.

3. Google XML Sitemaps – Detta plugin ökar produktionen nivå XML. Det bidrar till att söka sökmotorer såsom Google, MSN och Yahoo. För att bättre indexera din blogg Google XML Sitemap ökar sökoptimering. Din blogg kommer att bli populära och dess rang kommer att bli högre. Kom ihåg att är hög rang bloggar förutsättning för bra blogg trafik.

4. Snabb och säker Kontaktformulär – Detta plugin tillåter en webmaster för att enkelt skapa och lägga kontaktformulär till WordPress. Kontaktformuläret låter användaren skicka e-post till en webbplats admin, och även skicka en mötesförfrågan att prata över telefon eller video.

5. WordSocial – Detta plugin gör att du kan kors-posta dina blogginlägg och sidor till dina sociala nätverk som Facebook, Twitter och LinkedIn Detta är det bästa plugin för att få trafik från sociala medier..

6. W3 Total Cache – Detta WordPress plugin är bra av två skäl. Först är det dina sidor laddar mycket snabbare. För det andra, eftersom den lagrar statiska versioner av din webbplats, det kräver mycket mindre CPU än att använda WordPress helt av sig själv. Detta WordPress plugin är nummer ett på listan av en anledning.

7. AddToAny – Detta plugin kan du dela några av dina favorit inlägg. Till exempel läser du något och fann det bra då du vill dela den med dina vänner. Men folk har inte tid att kopiera de tjänster så det Word Press plugin hjälper dem att dela stolparna enkelt och snabbt.

8. All in One SEO Pack Plugin – Detta plugin ger out-of-the-box SEO för din WordPress blogg. Den fria versionen av denna plugin är tillräckligt effektiv för att konfigurera din blogg för att optimera den för sökmotorer.

9. WP-DBManager – Denna lilla pärla är fantastiskt för säkerhetskopiering av din webbplats. Det har faktiskt en hel del funktioner som man kan utföra, men kanske är det mest imponerande funktionen är dess förmåga att e-posta hela WordPress databse till mig varje dag.

10. Ännu en poster plugin (YARPP) – Denna plugin omfatta alla relaterade länkar i slutet av dina postade bloggar. Det hjälper till att hitta enkel tillgång till relaterade bloggar eftersom alla länkar kommer att finnas tillgängliga där. Förekomst av relaterade och användbara länkar kommer gör att du kan hålla dina besökare stannar längre på din blogg. Det kommer att öka din blogg trafik

Be Sociable, Share!