Top 5 gas grillar

Under de senaste månaderna har jag haft en möjlighet att titta på många av de grillar gasolgrill på marknaden idag. De flesta alla av dem är mycket bra produkter med mycket få undantag. Många billigare modeller hade funktioner som sidan brännare, som vanligtvis finns på prissatta högre grill. Men jag ville titta förbi alla klockor och visselpipor för att ta reda på exakt vad som utgör ett “bra köp” när man köper en gasgrill. Jag bygger min forskning på hög kvalitet och driftsäkerhet. Jag ville se till att de gas grill jag rekommenderar idag kommer att vara på däck eller uteplats många år på vägen. Jag ville också se till att reservdelar, om du behöver dem, vara lätt tillgänglig. Det finns många bra märken av grillar ute. Char-Broil, Ducane, Vermont gjutgods och Jenn Luft bara för att nämna ett fåtal. Förresten, har min bror en Jenn Air och älskar det. Men det finns ett företag som överglänser dem alla när det kommer till långvarig hög kvalitet och driftsäkerhet. Än en gång sin Weber. Deras snygg design och hög kvalitet konstruktion är deras signatur. När du köper en Weber grill, vet du att det kommer att pågå. När det gäller de reservdelar kan du beställa antingen direkt från Weber, eller min lokala Ace Hardware Butiken har ett mycket bra urval av Webers varumärke delar som att välja mellan. Allt från nya grill galler och brännare, för att reservhjul och handtag. Valet är klart – Weber.


Följande är min lista för Top 5 Gas Grillar: Weber Spirit E-210 Grill Weber Spirit E-210 är en stor förrätt grill. Den har två rostfria brännare som pumpar ut 26.000 BTU värme, bra för de flesta bakgård grillar. Den har även Webers patenterade elektroniska Crossover tändning för pålitlig bränning. Med en total matlagning område av 458 kvadrat inches, det finns gott om plats för de hamburgare och korv med barnen älskar så bra. Dess kompakta design är perfekt för små däck och uteplatser. Detta är en stor grill för dem som inte har mycket utrymme. Weber Spirit E-310 Grill Weber Spirit E-310 är nästa steg upp. Lite större i storlek, har allt av samma funktioner som finns på E-210 plus att det har ett större värmekapacitet till 36.000 BTU. Också en ökad matlagning område 536 kvadrat inches ger ännu mer kapacitet. Helt enkelt ett stort värde för pengarna. Weber Genesis E-310 Grill Weber Genesis serien är den mest populära gasgrill serien på marknaden. E-310 har tre brännare i rostfritt stål med 42.000 BTU kapacitet. Total tillagningstid område är 637 kvadrat inches, och det finns också det elektroniska systemet Crossover Ignition. Den höga kvaliteten konstruktion med högvärdiga metaller innebär att det kommer ge dig bra service för många säsonger.

Weber Genesis E-320 Grill Weber E-320 Gas Grill har alla samma funktioner som E-310 ovan med tillägg av en sida brännare. Denna 12.000 BTU brännare gör det mycket bekvämt när de upprättat såser och maträtter sida. Du kan inte gå fel med en Weber Genesis serie grill. Weber Summit S-420 Grill Weber Summit-serien är top of the line i Weber grill. S-420-modellen har fyra rostfria brännare som ståtar med en jättestor 48.800 BTU värmeeffekt. Det har 650 kvadrat inches av totalt pentry, gott om plats för allt du har att grilla. Med sin helt i rostfritt stål du vet att du köper en högkvalitativ produkt här. Klicka på dessa länkar för att läsa mer om dessa fantastiska gas grill. Du kan också läsa de senaste recensioner om de bästa i kol grill utrustning och tillbehör

Be Sociable, Share!