Topplista 5 Fönster tätnigs myter

När det gäller fönster färgning, speciellt bilen färgning, många individer delar vanliga missuppfattningar. Vi kommer sannolikt att tala om myter som gränsar till industrin fönstret färgning och exponera verkligheten.

Myt ett: Auto Tints är bara för pojke åkare! Effektivt, kommer vi inte förneka att erkänna toner i racing grannskapet. Det kan göra jeu bilar och små hatchbacks söka ännu sportigare. Trots detta är det nonsens att känna att de är avsedda endast denna sektor av torget i tankar. I enkla faktum, på vår verkstad, jeu bilar och anpassade bilar står för de minsta del av våra köpare Foundation. Människor från alla olika samhällsskikt livsstil med ett brett utbud av bilar slag leverera sina bilar till oss. Denna består av 4×4 förare, hantverkare med skåpbilar och bilar egendom, mammor med familj bilar och MPV och företagande män vuxna med salonger / sedans.


Myt 2: Fönster toning är olagligt och kommer troligtvis upphäver mina bilförsäkringar! Nej, det är inte olagligt i de flesta internationella platser. I angivna internationella platser regelverk är i läge som begränsar hur svag en nyans kan vara på angivna fönster. För illustration, i Storbritannien är det olagligt att göra främre dörr glasögon, men resten av bilen kan genomföras så dunkel som du vill. Du verkligen bör kontrollera du äger regionala regler för att avslöja hur svag du kan gå. När det gäller försäkringar är det extremt inte troligt att en försäkringar företag eller garant kommer att vägra att försäkra dig. Detta beror på de faktum nyanser är till stor del ett säkerhetsprodukter, vilket ger avskildhet och införliva styrka glaset. Det få sagt, dina försäkringar blir ogiltiga om du illegalt går mörkare än de rekommenderade begränsningarna i ditt ställe.

Myt tre: Fönster toning kommer minskat andrahandsvärdet på min bil! Detta kommer att vara sant i vissa fall, men inte under alla omständigheter. Till exempel, I för en, som tonade fönster. Så om jag hade beenseeking att köpa en bil, skulle hitta en med tonade fönster har ett större värde för mig än för en person som hatar färgtoner. Tänk på tankar ännu en gång att det inte bara för estetik. De levererar säkerhet minimera ut UV-strålar och tillföra värme minskning i varmare månaderna. Dessa aspekter kan höja värdet på en bil. Även så om du inte känner dessa detaljer kan öka värdet på din bil, kan fönster nyanser tas ut i ett senare skede. Tillvägagångssättet är helt reversibel om det behövs eller ville.

Myt fyra: Window Tint kommer att påverka min värmare aspekt uppvärmda bakre skärmar eller radio / säkerhet antenner monteras på glaset. I själva verket kan en undermåliga produkter eller till och med en dåligt in i produkter leda till problem. Trots detta är nyans sig syftar inte störa samtida inredning i våra glas. För att vara säker, se till att du använder en pålitlig leverantör använder kvalitetsvaror. Använd endast en leverantör som ger en försäkrar eller garantera.

Myt fem: Window Tint kommer att stoppa mig från att se ut ur bilen när jag kör! Om du inte ett ganska kompetent förare att börja med, då är det möjligt att du kommer att kämpa för att få anställda att få mörkare fönster. Ändå filmerna fungerar på ett sätt, som liknar en envägs spegel vid en polis line-up. Du kan se ut men kan inte se in Kom också glöm inte att det finns toning filmer som inte kommer att vara så svagt som ändå låter en att se in i en bil från utsidan. Fråga din leverantör för att visa dig prover och se till att han kommer att låta dig att sitta i en demonstration bil, eller ens hans besitter bil, för att ge dig en uppfattning om hur det kommer att se ut. Någon tillförlitlig leverantör kommer inte att skjuta produkter på dig om det egentligen inte är lämplig för dig. Varje pålitlig leverantör som jag har uppfyllt har bevisade prover och får köpare att sitta i en bil eller två. De kommer inte att sälja färgtoner bara för att skapa en försäljning. Installatörer lever på meriter och köpare tjänsten så bli inte rädd för att kolla in din regionala butiken bara för Achat om frågor. Om du avslöja en påträngande försäljare så vandrar bort, finns det inget område för el säljare i fönstret toning marknaden och denna form av leverantör är att inte vara trovärdig

Be Sociable, Share!