Trött på Javascript Pop up fönster

Vad exakt är ett JavaScript popup-fönster generator? En JavaScript pop up-fönster generator eller pop up Maker är ett datorprogram på nätet annonsörer använder för att designa, utveckla en bit kod för att installera och underhålla vad som är känt som en pop-up reklam eller pop up-fönster på en eller flera webbplatser. Dessa applikationer som de flesta program allt från mycket grundläggande till de mer komplexa sådana som brukar komma med en hel del fler funktioner. Den enkla Design och utvecklas mycket grundläggande pop up-annonser som blocket kan, medan de komplexa applikationer har många nya funktioner som hover annonser eller förmågan att lägga till bilder, ljud eller video.


Många online annonsörer nu inser vikten av att fånga e-postadresser och generera trafik till sin webbplats och ett fantastiskt sätt att göra båda dessa är att använda en pop-up eller pop up annons på deras hemsida. Genom att använda DHTML eller JavaScript Pop up Generator Software annonsören kan skapa ett pop-up fönster för sin webbplats som kommer att fånga deras hemsida besökarens uppmärksamhet och förhoppningsvis kommer att leda till ett abonnemang och mer trafik.

Vad är bra om JavaScript popup-fönster generatorn är annonsören kan skapa egna pop-ups i någon stil, storlek, färg etc de vill för att uppnå sin önskade resultatet av att få sitt budskap till betraktaren. Det är så enkelt som att lägga de data du vill ha till programmet och mjukvaran kommer sedan generera koden för att placera på din webbplats med dina önskade inställningar för att skapa popup. Ju mer lockande du popup desto mer sannolikt är att lyckas uppnå ditt mål.

När popup-fönster började bli på modet som de började bli irriterande, eftersom de skulle hänga din webbläsare eller ännu värre än det här du operativsystemet i evigheter. Sedan in 2000 de stora webbläsarna som Opera och Mozilla för att bara nämna två börjat införliva verktyg för att blockera dessa pop-up annonser. Sedan i 2004 Microsoft släppte Windows XP Service Pack 2 som lagt blockerar funktionen för Internet Explorer.

Dessa blockerare Men bra hade också problem med eftersom de ofta skulle blockera popup-fönster som behöver genom webbplatsen eller besökare. Till exempel många webbplatser har små hjälp popup-fönster som erbjuder besökaren hjälp med olika aspekter av webbplatsen och många programvaror när du installerar dem också har små hjälp popup-fönster, som guidar dig genom installationen.

Många annonsörer som ser vikten av popup-fönster använder olika metoder för att försöka komma runt dessa pop up-blockerare. Ett sådant sätt är att använda Adobe Flash. De blockerare kan bara blockera JavaScript popup-fönster på webbplatser. Många annonsörer använder nu DHTML liksom dessa popup-fönster ovanpå ett eller flera av webbsidan är som en transparent skikt.

Idag nätet annonsörer använder JavaScript och DHTML popup-fönster där kringgå blockerare och är mycket mer användarvänlig än de en gång var. De flesta besökare kan tysta enkelt stänga popup genom att klicka på Stäng knappen på faktiskt popup. Detta innebär också att annonsören kan fortfarande få ut budskapet och betraktaren kan välja vad de vill göra i förhållande till den.

Utvecklare “av programvaran är också att utveckla och förbättra programvaran till att annonsörerna möjlighet att skapa någon form av låsa kunna popup de vill. De erbjuder nu annonsören möjlighet att lägga till bilder ljud eller video till Pop-ups vilket ökar abonnemang och trafik.

JavaScript popup-fönster programvara är rätt väg att gå i framtiden, särskilt för online annonsörer som de erbjuder dem möjlighet genom olika pop up alternativ för att få sitt budskap till besökarna.

Lotus Zen Pop Pro är ny på marknaden och om du letar efter en steg för steg lättanvänd pop-up program för att du är hemsidor så jag rekommenderar denna programvara. Lotus Zen Pop Pro kommer att gå igenom varje steg och allt du behöver göra är att fylla i de exakta detaljerna du vill ha i pop upp som färg, storlek, typsnitt, bakgrund, gräns, meddelande och tryck sedan på knappen Generera och Lotus Zen Pop Pro genererar koden för din webbplats. Det är så enkelt är det. Inget behov av komplicerad programmering eller något. Programvaran har alla funktioner i några av de dyrare programmet men är inte var i närheten så komplicerat att använda. Jag betygsätta den 4,5 av 5.

Verkligheten utanför Technology

Det finns hundratals web-baserat spel system som finns på Internet. Flash-versioner av klassiska arkadspel och populära rollspel nu trafikerar spelet skärmar på din dator skärm. Och märk väl, dessa web-baserat spel system skapas och utvecklas av personer som har ägnat en del av sin tid för att studera olika programmeringsspråk för att komma med nya och bättre versioner av befintliga webb-baserat spel system.

En av de populära programmeringsspråk som används för att skapa och utveckla webbaserade spel system är programmeringsspråket Java. I själva verket är det föredras av de flesta online spelutvecklare än Shockwave och C + +-programmering språk.

Java är ett objektorienterat programmeringsspråk designad av James Gosling tillsammans med sina kollegor på Sun Microsystems (ett dator-automat företag som är känd för att utveckla innovativ teknik) i början av 1990-talet. En av Javas utmärkelser på andra programmeringsspråk är att det i allmänhet är utformad för att sammanställas till den konventionella maskinkod eller tolkas utifrån en så kallad källkod (serie av påståenden som är skrivna i form av läsbar datorbaserade programmeringsspråk) vid körning. Java är sammanställd genom ett byte-kod och senare drivs av en Java Virtual Machine.

Som tidigare nämnts, de flesta online spelutvecklare föredrar programmeringsspråket Java än Shockwave (helst på grund av någon av sina föråldrade funktioner) och C + +. Du kommer att märka att Java är något relaterat till C + + (Javas syntax kommer från C och C + + programmering språk) men det är en enklare objektmodell. I motsats, C + + ansågs ha vissa svårigheter och när den används står för mer fel som inte kan fastställas omedelbart.

Bortsett från de ovan nämnda nackdelarna i C + + som den huvudsakliga programmeringsspråk för en webbaserad spelsystem, det saknar också förmågan att programmeringen fördelning. James Gosling och hans kollegor Sun vill utveckla ett system som kan användas på olika plattformar, det vill säga från personliga datasystem till handhållna digitala enheter.

Java trädde i kraft den webb-baserade applikationer 1994. Gosling ansåg att Internet skulle bli interaktivt snart varför det är miljön som kommer att fungera perfekt för deras programmeringsspråk.

Och de har visat det rätt. Java är ett av de populära och väl lift inte bara på webbaserade spel system, men på andra Internet-baserade applikationer.

Plötsligt insåg många online spelutvecklare potential programmeringsspråket Java när det gäller att skapa webbaserade spel system. Även Shockwave ersättas Java som den välkända plattform för webbaserade spel system är Java fortfarande populärt val bland web-baserade spelutvecklare. Java popularitet ökade med Netscapes beslut att använda programmeringsspråk med sina netto webbläsare.

Yahoo har krediterats i termer av produktion Java-aktiverade web-baserade spel. I själva verket har de tilldelats en del av deras hemsida (som är Yahoo Games) där spelarna kan spela Java-aktiverade spel själva eller med en online motståndare. De flesta av Yahoo producerade spel är Java applets, och vissa kan laddas ner direkt till din dator. Det finns recensioner om Yahoo spel där spelare kan posta sina erfarenheter och tankar kring Java-aktiverade spel. Således blev Yahoo ett av de framstående främjare av webb-baserade spel system som framställs av programmeringsspråket Java. You name it, Yahoo fick det, från sport till kortspel.

Trots populariteten av Java som det viktigaste programmeringsspråk för webbaserade spel system, det finns fortfarande kritik som uppstod. En är att Shockwave har en 3D-motor som anses vara mer kraftfull än Java två-dimensionell motor. Andra har klagar när det gäller den “semi objektorienterade programmeringsspråk”. Det finns också spelutvecklare som hittade på att Java-aktiverade spelsystem köra långsammare på program skrivna med hjälp av andra programmeringsspråk.

Även om det finns klagomål har avslöjat om användningen av Java, är det fortfarande den mest populära programmeringsspråket som används för att skapa och utveckla webbaserade spel system. Olika innovationer integreras med detta programmeringsspråk tillåter spelutvecklare att producera webb-baserade spel som är högre kvalitet och i grafisk detalj. Således, med tillräcklig kunskap och kompetens inom Java-programmering språk kommer du att kunna komma med en hög kvalitet webb-baserat spel system.

Javascript Programmerare – Är det din perfekt karriär?

JavaScript är en utveckling av programmeringsspråket Java. Små Java program som kallas skript kan införlivas i HTML-koden för en webbsida att ens Joe Soap hemsida att ställa dynamiska effekter som Joe aldrig skulle ha drömt om för 10 år sedan.

Det finns tusentals Java-skript fritt tillgängliga för nedladdning. Dessa sträcker sig från rullgardinsmenyerna för att Snow Effekter från mus-over-effekter till digitala Real-Time Klockor

Be Sociable, Share!