Vad är en webbplatskarta

En sidkarta är i grunden en sida som innehåller eller listar länkar som du har på din webbplats. Detta kommer att göra det lättare för sökmotorer att gå vidare och spider din webbplats. Det är oftast hittas längst ned sidan av en webbplats.

Varför är kartor över viktiga?

En HTML-sidkarta är viktig. Den bör innehålla toppnivå sidor. På en sida bör det finnas bara om rätt mängd länkar i den. Länken bör inte överstiga 100 mer gynnsamma åsikter.

Det finns vissa fördelar med att ha en bra HTML webbplatskarta. Denna allmänt skulle garantera varje potentiell kund att enkelt navigera på webbplatsen, hitta exakt vad de kom för att leta efter. Platskartan sida kommer att fungera som ett verktyg för dina besökare. På så sätt kommer de att välja att besöka din webbplats mer om de kan enkelt bläddra och hitta sin väg i din webbplats. Det kan också se till att dina besökare kan mycket väl bo i din webbplats.


Bra länkar kommer också att se till att du att spindlar kommer att hitta din webbplats lätt varje vecka. Detta kommer att göra din webbplats indexeras av viktiga sökmotorer online. Detta kommer också undvika din webbplats från att tappas.

Emellertid kan HTML webbplatsen kartor tjänar viktigare ändamål än enbart som en länk att klicka på. Det särskilda ändamål du bör överväga att ha en webbplats karta är att göra det lättare för sökmotorer att “krypa” i din webbplats. Sidorna ligger vid sökmotorer genom “krypande.” Det är en process som går genom index på en sida, efter länkar och lägga till sidor till databasen.

Problemet skulle komma in när sökmotorerna inte hitta sidan eftersom länkar är inte så tillgänglig. Det är platsen kartan som kommer att behandla detta dilemma. Sökmotorer kommer att få tillgång till de olika länkarna i din webbplats bara genom att följa platskartan i ditt hem sida.

Här är några viktiga tips för att skapa din HTML webbplats karta.
1. Få tutorials om hur du får din webbplats karta. Det finns tillgängliga sidor på nätet som kan ge dig en steg-för-steg guide i att komma med en bra hemsida.

2. Du kan även se till att din webbplats karta ser bra ut, för att göra det mer tilltalande för ögat av din besökare och för att göra navigeringen enklare. Du kan få idéer till en rätt utformad webbplats karta på nätet också.

3. Se till att din webbplats kartan ger också länkar till de viktiga sidor på din webbplats. På detta sätt besökarna kommer inte att gå vilse. Samtidigt kan du se till att dina gäster fortfarande kommer att kunna få allmän uppfattning om din webbplats struktur. Det är lämpligt att du gör länkarna så enkelt som möjligt.

4. Gör länken till din webbplats karta som synliga och uppenbara som möjligt i din hemsida. Besökare bör inte spendera för mycket tid att hitta den eller annat du kan hamna förlora dem.

5. En sidkarta tjänar mer som en innehållsförteckning av din webbplats. Det bör ge alla de olika delar av din webbplats med all information och data som kan finnas i varje avsnitt.

6. Var och en av innehållet på din webbplats kartan måste ha en hyperlänk till dess respektive URL.

7. Om du måste ge vika för många länkar kan du använda flera sidor. Du kan nummer varje site-map sida eller du kan också använda sig av innehållet i namnge varje plats-map.

Med en HTML-sida karta dessutom hjälpa dig att maximera trafiken till din webbplats. Se bara till att din hemsida och alla interna sidor korrekt indexeras. Skapa en webbplats karta kommer definitivt att göra saker mer effektivt för dig. De länkar till alla sidor på din webbplats kommer att vara direkt ansluten till din hemsida.

Sikta högt för era ansträngningar internet marknadsföring. Ju fler länkar du har till din webbplats, desto högre är möjligheten att få en bra placering bland de stora sökmotorerna, så tveka inte att lära sig spelets regler och gör dig en säker vinnare

Be Sociable, Share!