Vandra i naturen

Är du som jag, som tycker om att vandra i naturen och bara må bra. Det är väldigt skönt att strossa omkring i naturen och se djur och växtlivet. Men har du någon gång funderat på naturen utomlands?

wiresor har olika paket för att kunna upptäcka naturen utomlands, eller vad sägs om cykel-resor eller Hike & Bike, vilket är kombinerad cykling och promenad.
Du kan välja mellan flera olika länder och platser, helt beroende på vad du själv vill se. Mestadels i Europa men även i Amerika. Det är inte svårare att förverkliga sina drömmar med en prommenad på den där platsen i Europa som ser så otroligt fin ut. Företaget har över 20 års erfarenhet av att planera och genomföra resor av detta slag. Då och då arrangerar man också informationskvällar om vandringsresor och cykelresor/bike & hike, vilket är bra att gå på om man vill ha lite mer information om vad som gäller. Passa på att beställa en katalog redan idag så du lättare kan se vilka möjligheter som finns. På deras sida finns också mycket annan bra information som exempelvis Utrustningslista för vandringar och Generell vandringsinformation vilket kan vara användbart även för egna vandringar inom Sveriges gränser. Vill du se Europa, så varför inte passa på nu? Det kommer bli en jättebra upplevelse och erfarenhet.