Var 19 Smartphone tappas i toaletten

Screen omslag och skyddande fodral används ofta för att skydda smartphones .. Även med ett fall normalt skyddar mot stötar och slag, hjälper det inte om telefonen kommer i kontakt med water.Most människor inte inser att de faktiskt kan skydda sin telefon från vattnet damage.Over de senaste åren har ett antal företag har släppt produkter som kan användas för att antingen vattentäta en befintlig telefon eller i fallet med Samsung och Fujitsu har faktiskt släppt helt vattentät smartphones.Typically människor vattentäta sin telefon genom att sätta in den i ett vattentätt fodral. Liquipel ett företag baserat i Kalifornien har startat en tjänst där de kan behandla en kund smartphone med en osynlig beläggning som gör att telefonen helt vattentät. Detta är en osynlig beläggning som appliceras och är certifierad att hålla din smartphone fri från vattenskador när nedsänkt upp till 1 meter för 30mins, hur skulle det förändra ditt liv?


Du kan ta telefonen i Sea.You kan nu lyssna på musik medan badet eller ens ha en konversation trygg i vetskapen är det inte ett problem om du tappar telefonen. Det är en märklig värld ibland! Telefonen skyddas i händelse du tappar den i en pool, skål med vatten eller något annat vatten för den delen. Du kommer att kunna ta bilder underwater.You inte behöver oroa dig när din klumpigt vän knackar en drink över nära telefonen (ni vet den vän jag menar, har vi alla ett!) Lyssna på musik medan du surfar eller simning! Vid det här laget många av er kommer att ställa hur dyrt det är att antingen köpa en vattentät smartphone eller vattentäta din egen smartphone. Det beror helt på den strategi som du vill ta.


Ett vattentätt fall kommer att kosta $ 20 – $ 100, en grundläggande vattentät telefon, liksom Nokia 3720 kommer att kosta $ 100 – $ 150 och $ 250 dollar får du en Galaxy Xcover, en ingångsnivå helt vattentät smartphone kan du ta swimming.Waterproof fall är mycket bra men i allmänhet de mest används när telefonen kommer endast tillfälligtvis komma i kontakt med vatten, är de inte lika lämplig för långvarig och regelbunden kontakt med vattnet. Om detta gäller dig, är det andra alternativet för att få telefonen behandlas genom Liquipel att göra den vattentät, i nuläget kostar ca $ 59 och tar 1-2 dagar, en bråkdel av kostnaden för att köpa en ny telefon

Be Sociable, Share!