Varför Du behöver en iPhone


Ända sedan introduktionen av Apple iPhone har det varit en stor respons från allmänheten för denna produkt. Miljontals människor förkunna underverk och skönhet på mobiltelefonen, iPod, kalender och mobilt Internet enhet. Dock den verkliga frågan, varför behöver du ha en iPhone? Naturligtvis verkar det som om det är en bra produkt eftersom det förenklar din elektroniska produktivitet och låter dig ha många produkter inslagna upp i en, men vad är de verkliga förmåner med att ha en iPhone? Svaret på denna fråga beror egentligen på vem du frågar. Men det finns många faktiska orsaker till att iPhone är en stor köp.

Den första anledningen att ha en iPhone är en bra idé är att det bidrar till att effektivisera ditt liv. Man kan inte förneka att många av oss lever ett väldigt hektiskt och mycket upptagna liv. Vi har sällan tid att slappna av, ändå springer runt i huset efter din mobiltelefon, iPod och PDA. Men när du har en iPhone du faktiskt får alla dessa elektronik, i en smal och sofistikerad produkt. Många människor som brukade bära runt två eller tre elektroniska enheter är glada över hur enkelt och bekvämt sin iPhone egentligen är.

De inte längre behöver oroa sig för att köra ur fickan utrymme för dina mobila enheter, vilket de kan röra sig under hela sitt liv utan att behöva oroa sig för att lämna sin iPod på sina vänner hus eller sin mobiltelefon på restaurangen. Med iPhone, allt förpackat i en vacker och en-av-en-slag, enhet.

En annan anledning till varför du faktiskt behöver en iPod är att du kan ha världen i fingertopparna, bokstavligen. Till skillnad från andra mobiltelefoner, vilket gör att du kan titta på en dum-down version av Internet, med iPhone, du surfar faktiskt nätet. Om du aldrig har kunnat få tillgång till Internet medan du sitter i trafiken, eller leta upp din väns MySpace-profil på skoj, än vad du inte förstår hur stort det är att kunna komma åt World Wide Web på ett ögonblick meddelande. Denna konstant tillgång till information är en bra funktion, och när du har det kommer du aldrig att vilja äga en Internet-less mobiltelefon igen.

Eftersom så många av oss har jobb över staden, och vänner som bor på andra sidan av staden, är vi alltid i våra bilar. Men vad händer när du blir ombedd att gå någonstans, och du vet inte vart den är på? Normalt får du på Internet och MapQuest det dock, om du har en iPhone, är än exakta vägbeskrivningar till vilken destination som helst bara ett fåtal ‘tryckningar “bort. När du har en iPhone, än du får automatiskt tillgång till den kraftfulla karttjänsten, Google Maps, och det är med denna applikation kan du hitta din lokala pizza gemensamt, Starbucks eller ens Public Library. En av de coolaste funktionerna är inte det faktum att du kan få vägbeskrivningar till den här platsen, men du kan också ringa dem också.

Säg att du skrev i “Starbucks,” du skulle visas de närmaste Starbucks till där du befinner dig på. Du kan sedan ringa upp dem och lägg din beställning eller ställa frågor till dem om deras kaffe. Mycket sällan kommer du att hitta en enhet som inte bara ansluter dig till din värld, men också för dig närmare den. Med tekniken synes trycka på “världen” längre bort, är det oerhört uppfriskande att hitta en mobil enhet som förbinder dig med dem omkring dig på ett sådant dynamiskt sätt


Be Sociable, Share!