Varför Sims 3 kraschar i Windows och hur man rättar det

När vi använder operativsystemet Windows när du spelar spel, dessa spel skapar ett mycket registerposter. Windows-registret är en databas som lagrar information om alla program och applikationer. Om vi ​​vill spela flera spel utan förseningar så är det nödvändigt att hålla vår Windows-registret i ordning. De flesta av The Sims 3 kraschar i Windows är på grund av skadade poster som skapats av spel i registret database.If du vill spela spel utan förseningar och pauser sedan använda ett tillförlitligt register renare och PC Optimizer programvara är det bästa alternativet. Det är dock viktigt att se funktionerna i Registry Cleaner du är using.Besides med ett sådant verktyg finns det andra åtgärder du bör vidta för att åtgärda Sims 3 krasch i din stationära eller bärbara computer.In för att fastställa Sim3 krascher i Windows, bör du utföra följande steg:


1. Rengör och reparera skadade registernycklar använder tillförlitligt register renare och PC Optimizer verktyg.
2. Installera den senaste Framework version of.NET på ditt system.
3. Använd download-manager under downloading.NET ram. För att göra detta måste du installera EA download-manager från officiella EA hemsida.
4. Kom ihåg att hålla inloggade på ditt download-manager vid nedladdning / installerar spelet.
5. Säkerhetskopiera dina sparade filer till en annan mapp och placera den på skrivbordet.
6. Avinstallera och installera om spelet om den första installationen skadad.
7. Kopiera och klistra in sparade filerna från säkerhetskopian mapp till din sparade mappen.
8. Prova updaing plåstren manuellt. Du kan hitta Sims 3 fläckar på internet där dessa fläckar kan laddas ner manuellt. Men skulle du måste följa sekvensen för att installera uppdateringar. Här är länken att installera patchar manuellt; http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/188505.page
9. Fix Dll via Registry Cleaer / PC Optimizer skanning och uppdatering Microsoft Direct-X
10. Inaktivera brandvägg / antivirus vid uppdatering / installation Sims 3

Be Sociable, Share!