Vedeldade Eldstäder i Seattle


Vi älskar våra Eldstäder hör i Seattle-området, mycket få saker i livet kan ge glädje och komfort som en murad spis kan ens thou de flesta hem är utrustade med moderna värmekällor som el och gas tryckluft värme, verkar vi fortfarande ha en behöver njuta av romantik en öppen eld. Murade Eldstäder har använts i tusentals år för att värma luften och hjärtan av alla som verkligen älskar ljud, lukt och romantik av branden. Här i Seattle-området en murad spis kan komma ganska praktiskt också, varje så ofta vi får en stark storm som blast via vårt område lämnar oss utan ström. I början förlitade amerikanerna på givmilda skogen för att ge bränsle till all deras matlagning och behov Uppvärmning. Wood var riklig och lättillgänglig Bränsle och kunde hittas ganska lätt. Men hur uppvärmning av våra hem med ved i denna dag och ålder? Vi finner att många olika medier och andra offentliga informationskällor som ropar mot braskaminer, eldstäder, skorstenar och andra metoder att värma våra hem med Wood.

Dessa typer av argument är bara halva sanningen, eftersom så mycket av förvirringen kring det lämpliga i uppvärmning med ved har skett på grund av att allmänheten inte har utsatts för idén om den fullständiga koldioxid cykel som träd och trä är en del av, och kom ihåg att trä och träd ARA en förnybar energikälla och kan förbättra vår miljö om de hanteras på rätt sätt. Jag säger inte att alla ska bränna Wood för att värma sina hem, men det finns goda skäl att göra minst en av dina Uppvärmning alternativ, en vedspis eller öppen spis, som en gång och då vi förlorar vår kraft och ljus här i Seattle-området. Argumentet att de inte talar om är mängden skadliga kemikalier som de släpper ut när de bränner kol och olja för att producera el.


Det finns en hel del av bostäder som har en typisk standard stil Brick frimureriet Construction. För sin tid de passar in relativt väl, men med tiden gick många av dessa Frimurarna spis har blivit inaktuella. Remodeling ditt Masonry spis kan ta upp till datum och mode den till en stil som smickrar ditt hem, precis som du skulle göra i remodeling ett kök. Din spis är en av de bästa bekvämligheterna i ditt hem, inte understryker värdet av det, frimureriet Öppen spis är i hög efterfrågan att köpa och sälja ett hem. Den goda nyheten är att många av den gamla stilen Frimureriet spis, kan bringas fram till samma effektiva nivå som de nyare. Det många nya ytmaterial som kan gå rätt över den gamla murverk, kan detta göras med ut även riva ut den gamla frimureriet. Det finns flera andra sätt att upp effektiviteten i din vedeldade spis, om du vill få mycket hög verkningsgrad och ändå Burn Wood vi kan installera en insats insidan av Firebox för din spis och din spis effektivitet från 10% till över 85% effektivitet ja jag sa 85% effektivitet. Så om du tror att tiden kommer då vi kan behöva vara lite mer förberedd för allt från en storm till en naturkatastrof, kan det vara ett bra tillfälle att tänka Wood Burning Heat. Vänligen ring oss om vi kan förse dig med mer information om värma ditt hem med trä. En öppen spis remodeling entreprenör


Be Sociable, Share!