Vikten av en bra Blogg


Är du nöjd med utformningen av din blogg? Som din blogg blir mer populära, och du börjar få en känsla för vem du är som en bloggare kan du bestämma att det är dags för en design översyn. Eller kanske du gav aldrig konstruktionen mycket eftertanke och du är redo att nu. Det är oerhört viktigt att förstå att en bra blogg design kan vara avgörande för framgången för din blogg.

Om din blogg är rörigt och ointressant, chanserna är att folk inte vill komma tillbaka och besöka – oavsett hur bra ditt innehåll är! Tänk om tider där du har besökt en webbplats som var så trånga att du inte kunde hitta innehållet. Du klickade antagligen “bakåt”-knappen snabbt – så kommer dina besökare! Håll bästa praxis i åtanke, vilket är i allmänhet en skräp-fri och lätt att navigera layout som laddas snabbt.


Konstruktionen i sig kan också vara en faktor. I vissa fall, bloggare väljer teman som är alldeles för over-the-top. Ditt innehåll bör vara i fokus här. Om din faktiska design störande, och du kommer förmodligen göra färre affiliate försäljning och få färre människor läser din blogg. Ibland är enkelt definitivt rätt väg att gå när det gäller att blogga.

När du har en enkel, attraktiv och på-topic Blogg tema, kommer du att allt annat kommer att börja samlas också. Dina läsare kommer att vilja besöka – de vill läsa och lägga till kommentarer eftersom webbplatsen är välkomnande. Kom dock ihåg, att även om design ska vara tilltalande och till ämnet, bör det vara aldrig fokus eller en distraktion. Om det är fokus, då är chansen att du kommer att göra mycket mindre pengar än vad du kunde ha annars.

Besök andra bloggar i din nisch för att få en känsla för vilken typ av design du kanske vill använda för din egen blogg. Vilka teman är de använda? Är deras blogg lätt att navigera?

Om du börjar tjäna pengar på din blogg, så kan det vara dags för dig att köpa en flexibel tema du kan anpassa. Du kan även anlita någon för att skapa ett tema bara för dig! Du kan använda en budgivning webbplats som Elance.com eller Guru.com att hitta frilansare som är rätt för dig. Med din egen blogg tema kan du ha en blogg design som passar din blogg perfekt.

Oavsett om du använder en gratis tema premium tema eller få en avsedd för dig, är det viktigt att sätta en tanke till din blogg design. Låt det inte vara en distraktion, och säkerställa att den kompletterar ditt innehåll och dina metoder intäkter.

Slutligen, om du kan avsätta bara 15 minuter om dagen, och följa enkla steg-för-steg-instruktioner, har du allt det tar att köra din alldeles egna pengar att göra blogg-| även om du aldrig har gjort en enda krona online!

Du behöver bara känna till några knep, och när du har dem, din snabbt kan skapa en lönsam blogg som en genererar en stabil, långsiktig inkomst


Be Sociable, Share!