VLC Media Player för iPhone och iPod iTouch

Applidium, företaget whois ansvarig för VLC-porten, rapporterade hur en ny version av VLC Media Player eventuellt skulle köras på iPhone och Apple iPod touch. Det kan vara mycket deprimerande för äldre iPhone-användare eftersom de är ute tur att förvärva dessa egenskaper hos äldre modeller. Nästan företaget Applidium har portas Media Player för att VLC spelare till iPad. De har redan meddelat en universell IOS version, som kan granskas av Apple och så att de förväntar sig att deras godkännande snart. Nyligen Apple godkänt iPad version för App Store. Nu är det mycket troligt att snart alla iPhone och användare iPad kommer att ladda ner den nya VLC Media Player lätt för sin telefon.

Egenskaper på grund av denna nya utveckling


Som kan köpas av enorma filer kanske populära medieformat som är ansvariga för iOS-enheter, särskilt alla filmer och ljudspår. Den nya VLC Spelaren stöder filer som QuickTime är oförmögen att spela. Det har funnits en stark efterfrågan från iPhone-användare för VLC spelaren precis där fanns inofficiell port dåligt för fängelse trasiga telefoner detta också var, snarare än två år sedan.

En imponerande rapporter om den nya utvecklingen hade skett hittar du säger att en stor utveckling för alla som älskar media-filer. Wired.com är Charlie Sorrell meddelade att det var lätt på handen och intensivt mycket fin i jämförelse med skrivbordet app. Han har en av de folk som har tidigt möter att möta denna nya utveckling. Detta är fortfarande bara mångsidig med att få varje liten funktionen med det. Inledningsvis finns en del buggar och fel i dem och de har rättats, så iPhone och iPod-användare förmodligen få se en bättre och avancerad version eller iteration i modellen.

Gamla iPhone och iPod-användare påverkas

Visst, med den nya utvecklingen från VLC, är äldre iPhone och iPod-användare som kan komma att hamna på efterkälken. Statsstödda några av de viktigaste modellerna iPhone 4 och 3GS och iPod motsvarigheter iTouch blivande också. Men kan alla vänster-modeller väl kvar från dessa funktioner, eftersom de inte har processorkraft.

Några andra förändringar, särskilt VLC och det inkluderar att öppna mediefiler från Mail eller Safari direkt i VLC, hastighet förbättringar och bugg upptäckt. Anställa funktioner, säkert det borde gå långt framåt.

Datorversionen av VLS har också varit känd ser att den schweiziska armékniv mediespelare oftast hanterar ljud-och mediaspelare i praktiskt taget alla format. Favorit IOS version är helt mångsidig, men älskar vissa begränsningar i ARM-baserade processorer. Men kommer dessa att hantera alla andra mediefiler och även det finns nivåer av codec: s som stöds av VLC Media Player. Alla nya iPhone och iPod-användare kommer att lyckas dra nytta av denna nya utveckling. VLC spelaren har sin charm och från och med nu det kommer att kombinera det med alla nya iPhone och iPod-användare.

VLC eller VideoLAN Client anses vara den mest populära mediaspelare som används för persondatorer idag. Skriven av VideoLan projektet, starka öppen källkod, cum gratis mediaspelare multimedia ram. Den stöder vissa video-och audio codecs, filformat, skivor och streaming protokoll. Kan vara tillgängliga för många olika typer av plattformar och datorer os. Många människor behöver spela sina BD-filmer som utnyttjar sin VLC spelaren i sin dator.

Be Sociable, Share!