Windows 8 Password Recovery genom grafiska Password Logon

Microsoft har bekräftat att Windows 8 kommer att bli det officiella namnet för sin nästa generation, som är en serie operativsystem som produceras av Microsoft för användning på persondatorer, inklusive hem-och företagsanvändare stationära datorer, bärbara datorer, netbooks, datorer tablett och media center datorer . Utan tvekan, drar denna kommande operativsystem de flesta PC-användare uppmärksamhet. Och så kommer vi att samla Windows 8 metoderna lösenordshämtning i förväg för Windows 8 användare.


Windows 8 anses vara ett bra alternativ om du fortfarande tvekar om de ska uppdatera till Windows 7. Även om Window 8 kommer att lanseras under 2012, det finns många rykten om funktionerna i den kommande operativsystemet, som App Store, ARM Processor Support, Historia Vault, Instant-On och förbättrade inställningar för energisparfunktioner, Multi-Touch-gränssnittet Support, Really Fast Installera, och så vidare.

Dessutom är det också sagt att grafiska lösenord inloggning, ett system inloggning läge att förbereda för hela knapptryckning, är tillgänglig för Windows 8. Några av koderna liknar de grafiska koder Android. Det betyder att det är två sätt som finns när du loggar in det nya operativsystemet: normal textinmatning lösenord och grafiska koder. Du kan enkelt göra Windows 8 återställning av lösenord via det grafiska lösenordet inloggningsmetod när du glömt Windows 8 lösenord.

Det är goda nyheter om du ofta besväras av en bortglömd Windows-lösenord. Du kommer inte vara orolig för hur du gör Windows 8 återställning av lösenord när du har glömt sin traditionella texten lösenord. I så fall kan du loggar enkelt Windows 8 med den grafiska lösenord. En grafisk lösenord är lättare än en textbaserad lösenord för de flesta att komma ihåg. Medan å andra sidan, kan det ge bättre säkerhet än textbaserade lösenord. Så om du har möjlighet att ställa in ett grafiskt lösenord, använd det istället för texten lösenord för att skydda auktoriserad åtkomst från dina datafiler.

I 4X4 matris, Windows 8 användare kan anpassad egen grafiska inloggningslösenord. Om en anordning av pekskärm är i bruk, kan användare loggar in direkt med touch på det. Förutom bilden utgörs av 4X4 arrayen Vinn 8 användare kan också välja en bild på dator för att ställa in lösenordet efter att operativsystemet.

Efter att ha lärt den nya funktionen Windows 8 grafiska lösenord inloggning, kommer du aldrig oroa dig glömma Windows 8 lösenord, eftersom det lätt kan hjälpa dig att komma in din dator och utför den glömda Windows 8 för återställning av lösenord.

Microsoft presenterade officiellt Windows 8 och några av dess nya funktioner på Taipei Computex 2011 i Taipei och på D9 konferensen i Kalifornien den 1 juni 2011, men för mer information, vänligen räkna med BYGG konferensen av Microsoft för utvecklare i Windows 8 september

Be Sociable, Share!