WordPress Plugins för Kommentarer

En mängd WordPress Plugins handlar wordpress kommentarer, har jag arbetat med detta inlägg sedan en månad innan. Jag har inte täckt alla plugins om kommentarer, så försök att kolla på följande, som kommer att vara precis dina behov. Om du har några bra plug-ins om dessa, vänligen dela dem med mig.


Det finns så många saker du kan göra med kommentarer, från levande kommenterar, olika typer av kommentarer listor, gängade kommentarer, tyst (viskande) kommentarer, räkna räkna, kommentera bristningar och mycket mer. För information om hantering av kommentarer skräppost, se WordPress Plugins Slåss Evil.

Många av dessa WordPress Plugins för kommentarer innebära att redigera och ändra WordPress filerna Tema mallar. För instruktioner, tips och installation information om WordPress Plugins i allmänhet, se hur du installerar, konfigurerar och använder WordPress Plugins.

Övervaka och Prenumerera på kommentarer WordPress Plugins

Prenumerera på kommentarer är det mest populära kommentarerna-relaterade WordPress Plugin. Det låter läsarna att prenumerera på kommentarer på en specifik tjänst som meddelas via e-post om nya kommentarer. De flesta WordPress bloggare älskar verkligen detta, tro detta är en viktig dra för att få återkommande besökare. För kundservice och support orienterade bloggar, är detta ett “måste” WordPress Plugin så att folk lätt kan meddelas när det finns ett svar på deras fråga.

Anmäl dig Kommentarer WordPress Plugin är en annan “prenumerera på kommentarer” Plugin som arbetar med WordPress 2 +-versioner och funktioner Ajax. Det gör att snabbt och enkelt abonnemang och alternativ avbeställning.

OBS: Det anses som dåligt form och sätt om du ställer kryssrutan för att prenumerera på markerade kommentarer. Ställ den till okontrollerat så att dina commenters kan välja att prenumerera på kommentarer och har inte det tvingade på dem, eller deras e-inkorgar översvämmad med kommentar meddelanden. Jag fick en gång 40 kommentarer anmälningar via e-post på en dag från en tjänst som jag inte visste jag prenumererar på. Det tog mig över en timme att lista ut hur man prenumerationen. Jag var inte glad. Gör inte det.

Hantera kommentarer

Hantera kommentarer på din blogg kan vara en utmaning, särskilt när ett inlägg framkallar många, många kommentarer. Det finns WordPress Plugins som hjälper dig att hantera dina kommentarer på olika sätt, inklusive att lägga till kommentarer till ditt inlägg flöden.

För att hantera en hel del kommentarer på din blogg, anser en plugin som vänder ordningen av de tjänster som Omvänd ordning Kommentarer Plugin. För bloggar som erbjuder kundsupport, såsom WordPress Plugins eller teman, omvänd beställning Hjälp ger den senaste kommentaren till toppen av listan.

Du kan också tvinga kommentarer i olika sidorna i stället för bara en lång lista med kommentarer. WordPress sökta Kommentarer Plugin bryter kommentaren listan i sidor och vänder på ordning så det senaste kommentaren är högst upp i listan. På detta sätt besökaren inte behöver bläddra igenom sidor med kommentarer för att hitta den senaste kommentaren.

Feed med kommentarer WordPress Plugin sätter din blogg kommentarer i foder med denna tjänst, ansluter samtal med posten innehåll. Se även bls feed med kommentarer.

Om du vill ha viss kontroll över “språk” din blogg kommentarer kan få, hjälper Devowelizer WordPress plugin för att “skyddsnät” din blogg kommentarer genom att ändra några bokstäver i svordomar för att göra dem godtagbara för att publicera (komma runt spamfilter) för som tillåter “färgglad språk” i sina bloggkommentarer. Det filtrerar svär ord för att få dem förbi spam fångst filter. Polite-ifier WP Plugin är ett annat liknande Plugin, men jag vet inte om det kommer att fungera med nuvarande versioner av WordPress.

Även om jag är inte för denna praxis, en del människor gillar att ta bort alla HTML-taggar av kommentarer av säkerhetsskäl. Den Kommentar Utan Taggar WordPress Plugin gör att ske automatiskt när kommentaren sparas.

Commenter Spy WordPress Plugin ger geografisk platsinformation i dina kommentarer panel för att hjälpa dig att avgöra var besökaren att kommentera på vilket land besökaren bor i eller kom från.

Alex King har en intressant WordPress plugin som heter Old Post Alert. När en post går aa månad “gammal”, visar Plugin ett “Det här är gammal” banner i formuläret för kommentarer. Om du lider från att få en massa irrelevanta kommentarer på gamla, förfallna poster, kan detta bidra till att dina läsare vet att detta är “gamla nyheter”.

Kommentar Timeout WordPress Plugin kan du automatiskt och manuellt styra när en viss inläggets blogg synpunkter bör stängas.

Auto moderera kommentarer WordPress Plugin är en liknande plugin, men det gör inte stänga kommentarer lika mycket som hjälper dig automatiskt att moderera dem. Den jämför kommentaren tid och datum till dagen för tjänsten, datum för den sista kommentar till post och annan information för att göra en bedömning om ut eller modererar kommentaren. Bara för att en tjänst är gammal betyder inte att det fortfarande inte kan komma till liv, så det här hjälper dig att hålla dina kommentarer öppen samtidigt som en lite skydd.

WP Chunk WordPress Plugin krymper ner långa och fula webbadresser som människor lämnar i sina kommentarer.

Det finns fler WordPress Plugins som hjälper dig att övervaka aktiviteten och trafiken kommentarer på din WordPress blogg som anges i Counting WordPress: Statistik WordPress Plugins.

Kommentar Statistik

Medan jag noterat en hel del kommentar statistik WordPress Plugins in i Counting WordPress: Statistik WordPress Plugins och läsare Testing: Survey, Polling, Rating, provning och granskning WordPress Plugins, jag hittade några fler som erbjuder en del intressant statistik och poäng rating på din blogg kommentarer.

Kommentar Analys WordPress Plugin av Be Lambic eller Green är ett potentiellt kraftfullt kommentar statistik Plugin. Du kan anpassa en notering på din blogg (eller från din förvaltning paneler om du ville) att inkludera din totala kommentarer, totalt pingbacks, totalt trackbacks, senaste kommentar, senaste Pingback, senaste trackback, senaste kommentarer, Senast kommenterade stolpar, och de flesta kommenterade inlägg. Du kan innehålla några eller alla av de kommentarer statistiken.

Kommentar Räkna räknar antalet kommentarer på en specifik tjänst eller globalt.

Kommentar Karma kan du betygsätta ett commenters kommentar med ett tummen upp eller tummen ner, samla poäng. För mycket sociala sajter, är detta ytterligare ett roligt sätt att få interaktion från dina läsare, ger dem möjlighet att göra mål varandra. I dagsläget erbjuder Plugin inte statistik om vem som har den högsta poängen med sin kommentar i ett inlägg eller globalt. En annan att prova är Betygsätt Kommentarer WordPress Plugin.

Månad Kommentar Count WordPress Plugin ger en räkningen på hur många kommentarer din blogg emot under den månaden.

CountComments av Författare WordPress Plugin ger en räkningen på hur många kommentarer varje “författaren” har överlämnats till din blogg, hålla en löpande stämmer. Författare och användare måste vara inloggad för sina kommentarer till “räkna”.

Senaste och mest populära kommentarer

Det finns en mängd av WordPress plugins som visa upp de senaste och mest populära kommentarer på en WordPress blogg i sidofältet i din WordPress Theme. Detta är ett bra sätt att visa aktivitet på din blogg och för att markera poster får mycket uppmärksamhet.

WordPress Plugins som hjälper dig att visa de senaste kommentarerna på din WordPress blogg är:

Senaste kommentarer WordPress Plugin av Jodies Senaste kommentarer Plugin av R. Marsh Senaste kommentarer WordPress Plugin Brians Senaste Kommentarer Fuzzy Senaste kommentarer WordPress Plugin Fresh Kommentarer WordPress Plugin WordPress Senaste kommentarer plugin / widget Zap Ny kommenterad WordPress Plugin

Den anpassningsbara Post Annonser WordPress Plugin erbjuder också en mängd olika sätt att visa upp de senaste kommentarerna och nu senast kommenterade inlägg.

En ny twist på de senaste kommentarerna är senaste kommentarer med Gravatarer WordPress plugin som visar de senaste kommentarerna presenterar commenter s gravatar bild i en lista.

Jag presenterade en massa olika WordPress Plugins för kommentar statistik Räkna WordPress: Statistik WordPress Plugins. Några populära är:

Top commenters WordPress plugin och Widget Visa Senaste Kommentarer WordPress Plugin Mest kommenterade WordPress Plugin WP Mest kommenterade inlägg WordPress Plugin

Visa Top Kommentatorer WordPress Plugin visar en lista över de commenters på din blogg med namn och kommentera räkna med extra länkar till deras bloggar.

Kommentar plugger skapar en lista över de senaste folk att kommentera din blogg och skapar en länk till sin blogg om de tillhandahålls en.

Några av dessa möjliggör en mängd olika anpassade funktioner och alternativ. Vissa widetized för enkel insättning i din widgetized WordPress Theme. Kolla in dem för att se vilka man har de alternativ som uppfyller din blogg behov.

Styling och formatering kommentarer

Du kan style din blogg kommentarer form och kommentarer i din WordPress Tema för att ändra utseendet på kommentarer, och du kan lägga till några roliga WordPress Plugins för att ändra utseendet ännu mer.

På en enkel skala, många WordPress bloggare vill inlägg från författarna ser annorlunda ut från de andra kommentarerna, som skiljer dem visuellt. Plugin pour WordPress: Affichage personnalisé des Commentaires (engelska och franska) och författare Markera WordPress Plugin höjdpunkt författarens kommentarer. Detta är utmärkt och rekommenderas för WordPress Tema och författare plugin och andra som tillhandahåller support via sin blogg. De viktigaste svaren i kommentarerna kommer från bloggen ägarna, så gör de sticka ut hjälper besökare skanna listan Kommentarer på svaret från myndigheten figuren.

Egen Kommentar Text WordPress Plugin kan du anpassa kommentaren texten som säger “Du har 2 kommentarer” till vad du vill. Detta är ett enkelt sätt att lägga till några egna rader för att uppmuntra kommentarer på din blogg.

Trött på att se datum och tid av kommentarerna på din blogg? Ändra dem med WordPress relativt datum Plugin. Det innehåller ditt inlägg och datum kommentaren “2 timmar sedan”, “1 månad sedan”, “2 år sedan”, och sådant.

WP Grins WordPress plugin och Smiley JS knappar WordPress Plugin lägga “klickbara” smilies på ditt inlägg och formulär kommentar, uppmuntra dig och dina läsare att klicka på smilie ikonerna för att använda för att skriva inlägg och kommentarer.

Kommentar Quicktags WordPress Plugin lägger en quicktag knappfält dina kommentarer bilda hjälpa commenter formatet sin kommentar, liknande panelen Skriv inlägg knappar.

Jag hittade två WordPress Plugins som tillåter commenter att få tillgång till redigera sina kommentarer efter att de gör dem för en viss tidsperiod. Jag kunde inte säga om dessa arbetar i WordPress 2 +, men de är värda ett försök. De är Zero Regel redigering Kommentarer och Jalenack redigering Kommentarer.

Filosofo Kommentarer Förhandsgranska WordPress Plugin och kommentera Live Preview erbjuder ett alternativ Visa-knappen för blogg kommentarer nära kommentar formen. För mer information om hur du använder kommentar förhandsvisningar på dina bloggar, se Kommentar Live Preview Placering.

Quoter WordPress Plugin tillåter användaren att citera enkelt från en stolpe eller annan kommentar insidan av sin kommentar att hålla konversationen ansluten och flödar. Kräver WordPress 2 +

Be Sociable, Share!