WordPress SEO Tips Du kan inte Ignorera

Få besökare till din webbplats är en av de viktigaste exakt vad du behöver för att uppnå, om du har tills nu haft svårt att göra dig, bör titta på WordPress SEO (Search Engine Optimization). WordPress har använts av många och anses vara en blogging plattform som förtjänar att vara innovatör. Anledningen till att WordPress?


Användbarhet! WordPress är otroligt enkel att använda, lägga till att den stora SEO, och du har en vinnande bloggtjänst. Men du måste förstå alla dynamik som behövs för att optimera din blogg på WordPress innan du kan förvänta dig att se resultat. När du har en förståelse för hur man använder WordPress och optimera den ordentligt för resultat på sökmotorer, kommer du att få mer trafik än du någonsin trodde var möjligt. Syftet med denna artikel är att introducera dig till en rad tips som visar dig det bästa sättet att få allt du vill från din webbplats. För hjälp med din sökmotor ranking komma i kontakt med Atlanta SEO.

Stolpen namn är den viktigaste delen av din egen WordPress blogg när det handlar om SEO, vilket är varför det är viktigt att strukturera det på rätt sätt med riktade sökord. Bortsett från ditt inlägg speltitlar, bör dina sökord införlivas i innehållet i ditt inlägg. Du måste använda unika titlar för varje inlägg och försöka att inte upprepa dem. Upprepade titlar kan vara skadligt för hur din webbsida ska indexeras av sökmotorer. Att upprätthålla ett brett utbud av lämpliga sökord praktiska att använda i ditt inlägg titel de olika artiklarna på din hemsida är också användbart när du utvecklar titlar. En post namn som är både fascinerande och sökmotor förbättrade är den idealiska kombinationen för dina inlägg. Den första posten som en besökare kommer att följa tidigare anländer på din webbplats kommer att vara din titel, som sökmotorn placeringar funktionen. Att se till att dina titlar är kortfattade och enkelt läsbar är en bra övning. Bygg dina titlar tydliga samt kortfattad, som alla vagt språk eller ovanliga termer kan hindra att den enskilde inte att klicka på din egen länk. Ta kontakt med SEO Atlanta för att öka din ranking.

När du använder en WordPress blogg, ska du aldrig glömma att det är bra att införliva en webbplatskarta på bloggen. Inte kräver någon unik förmåga eller teknisk kompetens, Google Sitemaps är lätta att skapa. En sitemap ser till att Google index din webbplats snabbt utan krångel, eftersom det hjälper sökmotorn att hitta alla sidor på din blogg. När du har skapat en webbplatskarta du också vill pinga dina inlägg till olika webbplatser. Inte bara kommer att bredda din exponering, kan det också innebära att du har backlinks med hjälp av sina företag bloggare. Var noga med att pinga varje inlägg du publicerar.

En ytterligare möjlighet att förbättra din sökmotoroptimering i WordPress är att ändra strukturen på dina permalänkar. Standardinställningen permalink struktur du får med WordPress är laddad med massor av siffror / frågetecken inuti dem, vilket är varför du behöver ha ditt inlägg titel i dess URL. De interna Inställningarna för WordPress kan du justera struktur permalänkar om detta. Om du undvika att göra dessa modifieringar, kommer dina sökmotor ranking bli drabbade. Att göra förändringen är en enkel steg som ger stora fördelar

Be Sociable, Share!