Xbox 360 – Slim 4GB

xbox 360
Aldrig har man kunnat ha så roligt med något så snyggt. Xbox 360 Slim har ett stilrent utseende, inbyggd Wi-Fi och går tyst som en viskning.

Paketet innehåller:

Xbox 360 4GB Slim-konsol
Xbox 360 trådlös handkontroll, svart
Xbox 360 komposit-A/V-kabel (standarddefinition)
En månads Xbox LIVE Gold-medlemskap
Inbyggt Wi-Fi
Xbox 360 har inbyggd Wi-Fi med standarden 802.11n. Det gör att du kan ansluta till Xbox LIVE snabbt och enkelt. Spela upp filmer i HD-kvalitet eller hämta spel från Xbox LIVE i 1080p och med 5.1 surround-ljud var som helst i ditt eget hem. Kompatibel med b/g/n-nätverk.

Xbox LIVE
Xbox LIVE ger dig en hel värld med underhållning. Strömma filmer i kristallklar HD-upplösning eller hämta speltillägg, t.ex. nya nivåer, karaktärer, kartor och låtar. Kasta dig in i roliga online-spel för flera spelare och lyssna på låtar tillsammans med vänner över hela världen. Du kan dessutom umgås med vänner på Facebook och använda Twitter. Xbox LIVE är din nyckel till mer spel, underhållning och glädje.

Kinect-förberedd
Med Kinect kan spel och annan underhållning upplevas på helt nya sätt – helt utan handkontroller. Kinect är enkelt och roligt att använda och får garanterat upp alla ur soffan. Ser du en boll? Sparka på den. Vill ni vara flera? Det är bara att hoppa in och vara med. Du kan till och med visa en HD-film genom att vifta med handen.

Xbox 360 trådlös handkontroll (svart)
Den högpresterande trådlösa handkontrollen har en räckvidd på upp till 9 meter och batteritid på 30 timmar med två R6-batterier.

Fler portar
Anslut fler tillbehör och lagringslösningar via de extra USB-portarna. Med totalt 5 portar (3 på baksidan, 2 på framsidan) är det enklare att använda fler Plug and Play-lösningar. Förutom den vanliga Ethernet-porten och HDMI-utgången finns nu även en integrerad optisk ljudutgång så att du lättare kan ansluta en A/V-mottagare.

Be Sociable, Share!